Antti Niskanen jatkaa Seagullsissa

Antti "Jumppa" Niskanen jatkaa myös ensi kaudella Helsinki Seagullsissa. Kuva: Francois Perthuis.

Helsinki Seagulls on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen joukkueen pitkäaikaisen kapteenin ja ikitaistelijan Antti ”Jumppa” Niskasen, 30, kanssa. Niskanen tehtaili Seagullsille viime kaudella keskimäärin 2,8 pistettä ja 1,6 levypalloa ottelua kohden.

Sykki-kasvatille tuleva kausi on jo hänen kymmenes Suomen pääsarjatasolla, jossa viimeiset kolme kautta hän on edustanut Seagullsia.
 

– Jumppa on toiminut kapteenina useamman kauden ajan ja on esimerkillinen niin harjoittelijana, pelaajana kuin joukkuekaverikin. Korkeampaa voitontahtoa ja työmoraalia saa hakea. Tämä nähtiin mm. viime pronssiottelussa upeana taisteluna. Hienoa pitää tällainen pelaaja joukkueessa, Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas kommentoi.

 
– Jumppa pystyy auttamaan meitä monella pelipaikalla ja on lisäksi erittäin hyvä puolustaja. Myös kaukoheitto on kehittynyt vuosi vuodelta. Vaikean kauden jälkeen odotan hänen ottavan joukkueessamme jälleen isompaa roolia.

 
– Oma kesäharjoittelu on sujunut hyvin. Odotan jo, että saadaan porukka kunnolla kasaan, jotta päästään yhdessä hommiin! Taannoiset nuorten lokkien sopimusuutiset nostavat fiilistä vielä pykälän, sillä tiedän miehet hyviksi tyypeiksi ja koviksi harjoittelijoiksi, Niskanen virkkoo.

 
Helsinki Seagullsilla on jo voimassa olevat sopimukset Alex Vaenerbergin, Timo Heinosen, Ricky Waxlaxin, Jyri Eboreimen, Jesper Granlundin ja Sakari Laakson kanssa.

Comments