Dragan Labovic palaa BC Nokian paitaan

Nokialla kulttimaineeseen noussut serbisentteri Dragan Labovic tekee paluun näätäpaitaan. Kuva: Francois Perthuis

Kaudella 2015/16 BC Nokiaa edustanut serbisentteri Dragan Labovic (207cm/30v) tekee paluun näätäpaitojen riveihin. Edellisen visiittinsä pronssijuhliin päättänyt Labovic pelasi viime kaudella, sekä kuluvan alkukauden makedonialaisen KK Karpos Sokolin joukkueessa.

207-senttinen ja 115-kiloinen sentteri Labovic kuului kaudella 2015/16 BC Nokian tehomiehiin, operoiden kauden keskiarvoikseen 18,6 pistettä, 7,0 levypalloa ja 1,5 syöttöä ottelua kohden. Kuluvalla kaudella KK Karpos Sokolin paidassa mies pelasi kolmea eri sarjaa, kirjauttaen yhteensä 14 ottelussa 11,2 pistettä, 4,9 levypalloa ja 1,4 syöttöä ottelua kohden.

- ”Labo” tuo meille kaivattua korintekotaitoa, kokoa, kokemusta ja kovuutta. Lisäksi kyseessä on hieno persoona ja johtajatyyppi, ja on upea asia koko seurayhteisölle saada hänet takaisin Nokialle, iloitsee BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen.

Kokeneen serbisentterin meriittilistalta löytyy mm. kaksi Serbian cup-mestaruutta, Venäjän cupin voitto ja Makedonian mestaruus viime kaudelta. Kotimaansa ulkopuolella Labovic on pelannut Kreikan, Saksan, Turkin ja Venäjän liigoissa.

- Olen erittäin onnellinen, että saan palata Nokialle. Sain paljon hyviä ystäviä pelatessani Nokialla ja olen iloinen, että saan nähdä heidät uudestaan. Palaan Nokialle auttaakseni joukkuetta saavuttamaan mahdollisimman hyvän tuloksen tällä kaudella, Labovic toteaa.

Comments