Helsinki Seagullsille tuore amerikkalaisvahvistus

Gulls

Maajoukkuetauolla alkaneesta loukkaantumiskierteestä kärsivä Helsinki Seagulls on kiinnittänyt pelaajalistaansa amerikkalaispelaaja Michael Caffeyn. Caffey on 183-senttinen takapelaaja ja hänestä kaavaillaan lisää korintekovoimaa Gullsin takakentälle.

Long Beach State yliopiston jälkeen Caffey on pelannut Unkarissa Jaszberenyin joukkueessa sekä kovatasoisessa Kreikan pääsarjassa Aries Trikalan riveissä.

Takapelaajien rotaatiota helpottava uusi pelaajasopimus sisältää koeajan, joten seuraavat viikot sekä Antti Kanervon kuntoutuminen näyttävät, millaiseksi joukkueen lopullinen kokoonpano muotoutuu. Seagullsin loukkaantumistilannetta hankaloittaa edelleen, että tulevan perjantain 5.1. kotipelistä Saloa vastaan on kokoonpanosta poissa myös Jermaine Marshall, joka kärsi lievän alaraajavamman viime viikon Kataja-ottelussa. Hieman valoa tunnelin päähän tuo Tuukka Kotin todennäköinen paluu kokoonpanoon jo perjantain ottelussa.

– Rikkinäinen kausi näyttää jatkuvan. Kotti ja Kanervo ovat jättäneet ison loven niin pelillisesti kuin jopa harjoitustenkin suhteen. Vielä tämä lievä Marshallin loukkaantuminen, joten odotan, että Caffey pystyy auttamaan meitä ensin harjoituksissa ja toivottavasti mahdollisimman nopeasti myös peleissä, kommentoi päävalmentaja Mikko Larkas seuran tiedotteessa.

Seagullsin seuraava ottelu on kärkikamppailu Salon Vilpasta vastaan 5.1. klo 18.30 Töölön Kisahallissa.

Comments