Jussi Laakso ja KarhuBasket jatkosopimukseen, Kelvin Lewis loppukaudeksi Kauhajoelle

Kelvin Lewis vahvistaa Kauhajoen KarhuBasketia loppukauden ajan.

Kauhajoen KarhuBasket on vahvistanut rivejään kokeneella, Tampereen Pyrinnön paidassa Korisliigan mestaruuden kaudella 2013/14 voittaneella Kelvin Lewisillä (193cm/92kg). Sopimusuutiset eivät kauhajokisittain kuitenkaan lopu siihen, sillä päävalmentaja Jussi Laakso ja KarhuBasket ovat solmineet jatkosopimuksen kevääseen 2020 asti.

Mestaruuteen päättyneellä liigakaudellaan Lewis operoi 55 liigaottelussa keskiarvoikseen 14 pistettä ja 4,4 levypalloa ottelua kohden. Kolmoset Houstonin yliopistosta keväällä 2010 valmistunut Lewis upotti liigaparketeilla 42,9 prosentin tarkkuudella.

Kuudetta kauttaan eurokentillä pelaava Lewis aloitti kuluvan kauden islantilaisen Hottur Egilsstadirin joukkueessa, pelaten islantilaisjoukkueen paidassa 14 ottelua 25,3 pisteen, 7,1 levypallon ja 4,4 syötön keskiarvoilla. Viime kevään Tampereen Pyrinnön paidassa viettänyt Lewis kirjautti 12 ottelussa 10,7 pistettä, 2,9 levypalloa ja 2,6 syöttöä ottelua kohden.

- Tarvitsimme joukkueeseen kokemusta ja Korisliigan mestaruudenkin voittanut Kelvin tuo meille juuri sitä. Hän on myös erinomainen tyyppi ja tuo mukanaan myös johtajuutta. Harjoitukset ovat lähteneet hänen osaltaan hyvin käyntiin ja odotan innolla, että näemme hänet pelaavassa kokoonpanossa pian, päävalmentaja Jussi Laakso kommentoi seuran tiedotteessa.

Laaksolle jatkosopimus

Päävalmentaja Laakso pääsi itse myös sopimusuutisten kohteeksi. KarhuBasket ja täksi kaudeksi kauhajokisten päävalmentajan paikalle siirtynyt Laakso ovat solmineet jatkosopimuksen, joka pitää miehen oranssipaitojen peräsimessä kevääseen 2020 asti.

Kuluva kausi on Laakson ensimmäinen miesten Korisliigan päävalmentajana. Ennen tätä kautta Laakso on toiminut KarhuBasketissa Sami Toiviaisen apuvalmentajana ja ennen Kauhajoelle saapumistaan mies toimi päävalmentajana naisten Korisliigassa, johdattaen sekä Helsingin NMKY:n että Tapiolan Hongan pronssille.

- Olen tyytyväinen, että saan jatkaa Kauhajoella. Täällä asiat hoidetaan hyvin ja olosuhteet ovat kunnossa. Olemme pysyneet niissä suunnitelmissa, mitä loimme ennen kautta. Loukkaantumiset ja sitä kautta tulleet pelaajavaihdokset ovat tietysti hieman sotkeneet suunnitelmia, mutta niitä tulee lähes kaikille joukkueille, Laakso niputtaa KarhuBasketin tiedotteessa.

KarhuBasket jatkaa Korisliigaa maaottelutauon jälkeen kotiluolassaan 28.2., kun KTP-Basket saapuu testaamaan mesikämmenten kevätvireen.

Comments