Kataja irtisanoi Pittsin sopimuksen, Korihait Funerburkin

Vahvoja otteita ajoittain esittänyt Damier Pitts sai lähtöpassit Katajasta.

Korisliigan siirtomarkkinat käyvät kuumina siirtorajan kynnyksellä. Eurokiireistä Korisliigaan katseensa kohdistanut Joensuun Kataja on irtosanonut takamies Damier Pittsin sopimuksen. Sarjataulukon jumbosijaa hallussaan pitävä Korihait sen sijaan on irtisanonut takamies Kenney Funderburkin sopimuksen.

Korisliigan hallitseva mestari, sarjataulukon sijalla 7. majaileva Joensuun Kataja on päättänyt irtisanoa takamies Damier Pittsin (177cm/28v) pelaajasopimuksen. Kataja etsii uutta pelintekijää ja kertoo uudesta takamiehestään seuran tiedotteen mukaan muutaman päivän kuluessa.

Pienikokoinen takamies urakoi Katajan paidassa Korisliigassa 28 ottelua, joissa mies kirjautti keskiarvoikseen 16,1 pistettä, 6,2 syöttöä ja 3,3 levypalloa ottelua kohden. FIBA Europe Cupissa Pitts operoi 12 ottelussa 16,5 pisteen, 4,9 syötön, 3,7 levypallon ja 1,5 riiston keskiarvoilla.

- Damier on tehnyt meille kentällä paljon hyviä asioita, voittanut joukkueelle muutaman pelinkin, mutta tässä kohtaa meidän on otettava uusi suunta. Emme ole pelanneet viimeisen kuukauden aikana hyvin yhdessä ja vastuu tästä on aina pelintekijällä. Jatkossa meidän tulee muuttaa sekä pelityyliämme, että asennettamme, linjaa Kataja-luotsi Greg Gibson.

Funderburk lähtee Korihaista

Korisliigan sarjajumbo Uudenkaupungin Korihait on purkanut takamies Kenney Funerburkin sopimuksen. Korisliigassa 13 ottelua 9,4 pisteen, 3,2 levypallon ja 3,6 syötön keskiarvoilla pelanneelle Funderburkille kerrottiin asiasta jo tovi takaperin, mutta pakon sanelemana mies pelasi vielä ilmoituksen jälkeen haiparven riveissä.

- Päätös tehtiin jo joku aika sitten. Hän on hoitanut pari tuurauskeikkaa (kotiottelu vs. KTP, vierasottelu vs. Seagulls) sen jälkeen, kun potkut oli jo annettu, Korihaiden toiminnanjohtaja Kalle Klotz kertoo.

Korihait jatkaa kauttaan neljällä ulkomaalaispelaajalla Funderburkin lähdön jälkeen.

Lisätiedot: Kenney Funderburk

Comments