Kaunisto kahden vuoden jatkosopimukseen Kouvojen kanssa

Kaunisto on kotimaassaan 10 pääsarjakautensa aikana yhteensä 375 ottelussa tehtaillut keskimäärin 12,4 pistettä ja kahminut 8,6 levypalloa.

Hallitseva Suomen mestari Kouvot on solminut kahden vuoden mittaisen sopimuksen pitkäaikaisen ja pidetyn kapteeninsa Ville Kauniston kanssa.

Kahdesti Kouvojen paidassa Suomen mestaruutta juhlinut Kaunisto aloittaa ensi syksynä yhdeksännen kautensa Kouvoissa ja jälkimmäinen sopimuskausi nostaa tuon lukumäärän jo kymmeneen.

Peräti 320 ottelua Kouvoissa pelannut Susijengin laituri on pelannut urallaan kotimaassa 10 pääsarjakautta, minkä lisäksi kauden 2013-2014 Korisliigan levyrikuninkaan vyöllä roikkuu mittava ja menestyksekäs kansainvälinen pelaajaura.

Kaunisto on kotimaassaan 10 pääsarjakautensa aikana yhteensä 375 ottelussa tehtaillut keskimäärin 12,4 pistettä ja kahminut 8,6 levypalloa tehotilaston osoittaessa lukemaa 16,8. Kahden mestaruuden lisäksi Kaunisto on voittanut Kouvoissa kertaalleen pronssia sekä Suomen cupin hopean.

Lisäksi Kaunisto on valittu Korisliigan vuoden kehittyneimmäksi pelaajaksi (2003) ja vuoden pelaajaksi (2011). Kuluva kausi päättyi Kauniston osalta marraskuussa akillesjänteen katkeamiseen.

- Aikoinaan kun ensimmäisen kerran tulin Kouvolaan, meidän kotiyleisö otti minut heti vastaan kuin oman poikansa. Kouvot-perhe on aina ollut minulle turva sekä mahdollistaja, enkä keksinyt yhtään syytä miksi en haluaisi pelata viimeisiä vuosiani Kouvoissa. Olemme pystyneet kehittämään seuraan yhteistyön ja välittämisen kulttuurin. Haluan jatkossakin pitää huolen, että Kouvojen edustusjoukkue toimii näiden arvojen esimerkkinä Suomessa, Kaunisto sanoo seuran tiedotteessa.

Kauniston akillesjänteen kuntoutus on sujunut positiivisissa merkeissä ilman takapakkeja.

- Pääsen jo lenkkeilemään ja se vain nostattaa lisää paluuintoa. Onneksi minulla on pitkä kesä laittaa itseäni huippukuntoon, kunnes taas ensi kausi alkaa.

Kauniston lisäksi Kouvoilla on kaudelle 2017/18 pelaajasopimukset Arttu Saarijärven, Teemu Knihtisen ja James Sinclairin kanssa.

Comments