Kelvin Lewis palaa Pyrintöön

Kelvin Lewis tilastoi kaudella 2013/14 14 pisteen ja 4,4 levypallon keskiarvot ja kauden päätteeksi hän juhli Pyrinnön kanssa Suomen mestaruutta. Kuva: Kai Kilappa

Pyrintö saa mieluisan vahvistuksen, kun kevään 2014 mestarijoukkueeseen kuulunut Kelvin Lewis palaa Tampereelle loppukauden mittaisella sopimuksella.

Kelvin Lewis, 28, on (195 cm/92 kg) Dallasissa Texasissa syntynyt takamies, joka saapui syksyllä 2013 Tampereelle ja tuli Pyynikin yleisölle hän tutuksi kovana heittäjänä sekä fyysisenä pallollisen pelaajan puolustajana. Lewis tilastoi kaudella 2013/14 14 pisteen ja 4,4 levypallon keskiarvot ja kauden päätteeksi hän juhli Pyrinnön kanssa Suomen mestaruutta.

Mestaruuskauden jälkeen Lewis on pelannut Romaniassa, Kreikassa ja viimeksi Unkarissa. Soproni KC:n riveissä hän viimeisteli 12,8 pistettä ottelua kohti, kunnes Eurocupista tiputtuaan seura uusi pelaajistoaan.

- Hienoa saada Kelvin mukaan joukkueen vahvuuteen. Tuttu mies usealle pelaajallemme ja tietenkin Tamperelaiselle koripalloyleisölle, iloitsee päävalmentaja Ilkka Palviainen seuran tiedotteessa.

- Energisenä puolustajana ja taistelevana joukkuepelaajana tunnettu Lewis täydentää hyvin takakenttäämme. Lisäksi hän tuo hyökkäyspäähän heittovoimaa ja yhden mahdollisuuden lisää, analysoi Palviainen.

Kelvin Lewis palaa Pyrinnön pelipaitaan perjantaina, kun Kouvot saapuu Pyynikille.

Comments