Kevin Bracy-Davis vahvistamaan Korihaita, Marius van Andringa palaa haipaitaan

Korihait_uusi_etusivu

Korisliigan sarjataulukon viimeistä paikkaa miehittävä Uudenkaupungin Korihait on tehnyt muutoksia pelaajistoonsa. Joukkue on purkanut Quinton Chievousin pelaajasopimuksen ja miehen tilalle saapuu 201-senttinen Kevin Bracy-Davis. Marius van Andringa tekee myös paluun Korihaiden kokoonpanoon.

Korihaiden kokoonpano on kokenut muutoksia vuoden vaihteen tienoilla Matthew Gibsonin liityttyä joukkueen vahvuuteen ja muutokset jatkuvat, joukkueen purettua Quinton Chievousin sopimuksen. Chievousin tilalle Korihait on hankkinut 201-senttisen Kevin Bracy-Davisin.

Viime kauteen yliopistouransa Davis & Elkins Collegessa päättänyt Bracy-Davis kirjautti seniorikaudellaan keskiarvoikseen 23 pistettä, 8,6 levypalloa ja 2,3 syöttöä ottelua kohden. Kuluvan kauden alkupuoliskon mies on pelannut Espanjan alasarjajoukkue Ponferrada CDP:n paidassa 24 pisteen, 6,7 levypallon ja 2,5 syötön keskiarvoilla.

Samalla paluun Korihaiden kokoonpanoon vuoden 2018 alkajaisiksi tekee Marius van Andringa, jonka Saksan reissu loppui ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Mies pelasi haipaidassa jo 3.1. vierasottelussa Espoo Unitedia vastaan.

Comments