Kumppanit

 

 Veikkaus Oy on kuulunut olennaisena osana suomalaiseen yhteiskuntaan yli kuusi vuosikymmentä tuottamalla monipuolista arvoa ja järjestämällä rahapelejä luotettavasti sekä vastuullisesti.

Subway

 Subway® -ravintoloissa myydään asiakkaiden silmien edessä valmistettuja Subi® -leipiä ja salaatteja. Asiakkaat saavat itse vaikuttaa tilaamansa ruoan sisältöön ja halutessaan pyytää esimerkiksi enemmän kasviksia ja vähemmän rasvaa sisältäviä kastikkeita. Näin Subway® -ravintoloissa myös koripalloilijoiden on helppo yhdistää ruokailu juuri omaan ruokavalioonsa sopivaksi.

FanSeat_logo_main

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa.

Wilson

 Amer Sports on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, -jalkineita ja -asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Amer Sportsilla on monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä toimintaa kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu NASDAQ Helsingissä (AMEAS).

i2 Markkinointiosakeyhtiö i2:n toiminnassa yhdistyy yritysten/yhteisöjen liiketoiminnan kehittäminen ja markkinointiviestintä. Vaikka ihmisen mieli on nopeasti digitalisoitunut, on meidän sydän edelleen analoginen ja siihen vaikutetaan tunteen kautta. Uskomme vahvasti tarinan voimaan – we design stories. i2:n toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

PixMill   PixMill on Suomen suurimpiin lukeutuva digitaalisten suurkuvatulosteiden ja niihin liittyvien palveluiden tarjoaja. Tehtävämme on tuoda asiakkaillemme huomioarvoa luovasti ja tehokkaasti. Valitessasi PixMillin yhteistyökumppaniksesi voit olla varma, että projektisi hoidetaan pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella, tuoreilla ideoilla ja tinkimättömällä laadulla.  k-rautaVantaan EnergiaIKHAJ

 XXL

 Calix

Sten

BIOPHILUS

 kimet

Mesvac

motonet

Weber