Catzille myös toinen voitto RSU:sta

Mika Haakana suojatteineen päätti Riikan tuplaviikonlopun toiseen voittoon. Kuva: Kai Kilappa.

Lappeenrannan Catz jatkoi eilisestä, kun ”Kissalauma” kohtasi Riikassa uudelleen RSU:n Latvia-Estonia -liigan kamppailussa. Catz kaatoi tänään RSU:n hieman eilistä nihkeämmin luvuin 44-58 (23-32).

Aivan eilisen kaltaista kylmää kyytiä Catz ei onnistunut kotijoukkueelle antamaan avausneljänneksellä, vaikkakin jakso mentiin vieraiden komennuksessa ja toiselle neljännekselle lähdettiin tilanteessa 11-17.

Toisella neljänneksellä johto nousi suurimmillaan 19 pisteeseen (13-32) Camilla Grönbergin (15/2) kahdella onnistuneella kolmosella, mutta RSU hivuttautui puoliajalle mentäessä yhdeksän pisteen päähän Guna Lagzdinan (8/10) onnistumisilla.

Catz kasvatti johtoaan tasaisesti kolmannella kymmenminuuttisella Elena Reshetkon (16/15) ja Grönbergin tahdittamana ja päätösneljännekselle lähdettiin 17 pisteen vierasjohdossa. 

Puolustusvoittoisen ottelun päätöskymppi meni emännille luvuin 15-12, mutta jo hyvissä ajoin kotijoukkueen selkärangan katkaisseen Catzin ei tarvinnut olla suuremmin huolissaan johtoasemansa kadottamisesta.

- Vieraissa voittaminen ei ole koskaan helppoa ja siksi kaksi voittoa tuntuu tosi hyvältä. Puolustus ja levypallopelaaminen toimivat hyvin, mutta hyökkäyksessä on vielä parannettavaa, Catz-luotsi Mika Haakana pohti ottelun jälkeen.

Comments