Dionne Pounds yli 4000 pisteen rajan

Dionne Pounds, 32, on heittänyt naisten Korisliigan runkosarjassa nyt 4006 pistettä. Kaikkien aikojen tilastossa lukema oikeuttaa 16. sijalle. Kuva: Francois Perthuis

Naisten Korisliigassa kolmantena olevan Espoo Unitedin Dionne Pounds upotti sunnuntain ottelussa Peli-Karhuja vastaan kahdeksan pistettä ja ylitti 4000 pisteen rajapyykin.

Peli-Karhut voitti ottelun lukemin 86-83. Pounds otti kahdeksan pisteen lisäksi kolme levypalloa ja jakoi viisi syöttöä.

Yhteensä Pounds, 32, on heittänyt naisten Korisliigan runkosarjassa nyt 4006 pistettä. Kaikkien aikojen tilastossa lukema oikeuttaa 16. sijalle.

Hän pelaa 11. kauttaan pääsarjassa ja 267 runkosarjaottelun pistekeskiarvoksi tulee 15,0. Yhden ottelun piste-ennätys on 36. Espoo Unitedin lisäksi hän on pelannut Korisliigaa Peli-Karhujen, HoNsU:n, Catzin sekä ToPon paidassa.

Pounds on valittu kahdesti vuoden naispelaajaksi ja hän on voittanut kolme Suomen mestaruutta sekä pelannut 65 naisten ja 47 nuorten maaottelua. Pelivuosia ulkomailla on kertynyt lisäksi Yhdysvalloissa ja Espanjassa.

Comments