#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5-hankkeen avulla pyritään nostamaan esille hyvää fiilistä ottelutapahtumien yhteydessä.

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä.

Arvopohjaisen #Hi5-hankkeen tarkoituksena on parantaa ottelutapahtumien tunnelmaa ja nostaa kaikkien lajin parissa toimivien henkilöiden kunnioitusta toisiaan kohtaan.

Hanke lanseerattiin valtakunnallisilla seurapäivillä Tampereella heinäkuussa, ja samalla palkittiin nimikilpailun voittaja, Jari Vuorenpää Porvoosta.

Tavoitteena on nyt luoda koko maahan yhteinen toimintamalli ottamalla käyttöön #Hi5 –ilmaus, jonka avulla seurat ja niiden jäsenet voivat jakaa kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa. Aihetunnisteen avulla kaikki koripalloperheen jäsenet voivat jakaa tapahtumia tai tempauksia, jotka edesauttavat, opettavat, innostavat, kannustavat, luovat tai kehittävät hyvän hengen ilmapiiriä ottelutapahtumissa – kentällä tai sen ulkopuolella.

Koripalloliitto haastaa kaikkia seuratoimijoita käyttämään #Hi5-ilmausta huomatessaan ottelutapahtumien yhteydessä positiivista yhdessä tekemisen meininkiä! Samalla Koripalloliitto nostaa kuukausittain omissa kanavissaan esille innostavia esimerkkejä seuratoiminnasta kaikkien nähtäville.

- Yksi lajimme hienoista piirteistä on toisten kunnioittaminen, on kyseessä sitten pelaajat, valmentajat, erotuomarit, toimitsijat tai katsojat. Autetaan kaatunut kaveri maasta ja nostetaan käsi ylös virheen merkiksi – näin pidämme huolta lajillemme ominaisista hyvistä käytöstavoista, ja näitä on hyvä nostaa kaikkien tietoisuuteen. Kannustan siis kaikki seurat ja koripallon ystävät mukaan käyttämään #Hi5-tunnistetta aktiivisesti ja innokkaasti, Koripalloliiton seura- ja kilpailutoiminnan johtaja Susanna Vartiainen innostaa.

Myös Susijengi on mukana #Hi5 –hankkeessa ja kapteeni Shawn Huff haastaa kaikki korisperheen jäsenet mukaan jakamaan parhaita fiiliksiä.

Katso Susijengin terveiset tästä!

Lue myös

Comments