Kouvottaret haki sarjapisteet HBA:lta

Brittany Murphy pysyi jäänviileänä vapaaheittoviivalla HBA-ottelun loppuminuuteilla. Kuva: Matti Koskinen

Kouvolan Kouvottaret onnistui kampeamaan HBA:n ohitse torstai-illan ainoassa naisten Korisliiga-kamppailussa. Voitto oli kouvolalaisjoukkueelle kauden neljäs.

Kouvolan Kouvottaret heräsi torstai-illan naisten Korisliiga-kamppailuun kunnolla mukaan päätösjaksolla ja ryösti sarjapisteet pirteitä esityksiä osoittaneelta HBA:lta. 

HBA ei kaatunut torstaina saappaat jalassa, vaan tarjosi kunnon taistelun kotiyleisön edessä. Avausminuutit pelattiin tasaisissa merkeissä, ja toisella jaksolla pelitemmon hieman laskettua HBA onnistui hyödyntämään heittopaikkansa vieraita paremmin. Myös ottelun kolmas jakso oli HBA:n lukioikäisten hienoista hallintaa.

Kouvottarien peli asettui uomiinsa toden teolla vasta päätösjaksolla, kun joukkue pystyi etenkin puolustuspäässä pitämään HBA:n aisoissa, ja kampeamaan ohitse. Ottelu oli tasan vielä vajaat 5 minuuttia ennen päätössummeria, mutta Brittany Carter varmisti Kouvottarien voiton vapaaheittoviivalta.

Whitney Frazier (21/10/2), Brittany Carter (20/9/4) ja Layne Murphy (10/12/6) urakoivat kaksinumeroiset pistelukemat. Kaisa Lind (9/5) osui kolmesti kolmen pisteen kaaren takaa. HBA:n Sara Bejedi (29/7/1) piti joukkuetta harteillaan Elina Ariken (11/12/1) ja Lotta-Maj Lahtisen (11/3/4) tahdittaessa taistelua.

Comments