Kouvottarien pelaajapaketti valmis naisten Korisliigaan

Kouvottaret-logo-2016

Kouvottaret on solminut pelaajasopimukset 27-vuotiaan sentterin Martika Partasen (180 cm) ja 19-vuotiaan laiturin Hanna Ahon (179 cm) kanssa.

Partanen ja Aho ovat Kouvolan koriskoulun kasvatteja. Heillä on aikaisempaa kokemusta naisten Korisliigasta. Aho tekee paluun kasvattajaseuraansa neljän PeKa-paidassa vietetyn kauden jälkeen. Sopimusten myötä Kouvottarien kokoonpano kaudelle 2017–2018 on valmis. Kouvottaret lähtee kauteen 12 pelaajan voimin.

Martika Partanen odottaa tulevalta kaudelta paljon.

– Fiilikset alkavaan kauteen on tosi hyvät. Meillä on hyvä joukkue kasassa joka on harjoitellut kovaa koko kesän. Itsekin olen päässyt treenaamaan koko kesän ja olen superonnellinen siitä, että kroppa on pysynyt hyvin kasassa. Odotukset ovat suuret tältä kaudelta. Toivon, että pääsisimme joukkueen kanssa Final Fouriin ja olisihan se tietysti hienoa saada se kirkkain mitali. Hieman harmittaa kun itse missaan lähes puolet kaudesta koska olen joulukuun puoleen väliin asti Kiinassa Harbinin yliopistosairaalassa oppilasvaihdossa.

Kouvottarien päävalmentaja Mika Hartonen pitää Partasta tärkeänä linkkinä joukkueessa.

– Martika on kokenut oma kasvatti ja joukkueelle monella tapaa tärkeä pelaaja. Hän on harjoitellut koko kesän todella hyvin ja on valmentajan mielestä elämänsä kunnossa. Hän lähtee nyt opiskelijavaihtoon ja palaa joukkueen vahvuuteen joulukuussa. Teemme suunnitelman sille ajalle, jotta pääsee hyvin mukaan, kun palaa Suomeen.

Hanna Aho odottaa uudelta kaudelta henkilökohtaista kehitystä.
– On mukava palata takaisin kasvattajaseuraan ja tutustua uusiin ihmisiin sekä tavata vanhat seuran toimijat. Kausi tuo uusia haasteita jotka toivottavasti kehittävät ja monipuolistavat minua pelaajana. Odotan kauden tuovan kovia pelejä ja tunnelmallisia kotipelejä.

Hartonen on valmentanut Ahoa viimeksi viisi vuotta sitten.

– Hanna on nuori pelaaja ja seuran oma kasvatti joka palaa neljän vuoden tauon jälkeen Kotkasta takaisin. Hän on heittovoimainen ison pään pelaaja joka haluaa mennä pelaajana eteenpäin ja katsoa mihin rahkeet riittävät.

Kouvottarien täysi tusina naisten Korisliigakaudelle 2017–2018: Kaisa Lind, Ulriikka Nuolikoski, Roosa Frimodig, Elina Mikkola, Ulriikka Latvala, Veera Välimaa, Iida Ahvenainen, Martika Partanen, Hanna Aho, Alexis Gassion, Jasmine Joyner ja Brittany Carter.

Comments