Viking Line jatkaa Susiladiesin pääyhteistyökumppanina

Viking Line on mukana Susiladiesin matkalla myös tulevina vuosina.

Susiladiesin lisäksi Viking Line näkyy seuraavien vuosien aikana muun muassa Susijengin ottelutapahtumissa, Korisliigaparketeilla sekä Koripalloliiton jäsenseurojen matkakumppanina.

Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteen johtava tuotemerkki Viking Line jatkaa Susiladiesin pääyhteistyökumppanina monivuotisella sopimuksella.

– Koripallo on Suomessa upeassa nosteessa ja on hienoa, että saamme olla mukana hienossa tarinassa, Viking Linen myyntipäällikkö Sari Wäck iloitsee.

– Susijengi on osoittanut, että yhteistyöllä, kovalla uskolla ja sisulla on mahdollista tehdä unelmista totta. Haluamme, että myös nuorilla tyttökoripalloilijoilla on yhtä hienoja esikuvia ja siksi koemme olevamme etuoikeutettuja saadessamme olla osa Susiladiesin matkaa kohti seuraavia etappeja.

Vuonna 2015 alkanut Susiladiesin ja Viking Linen yhteistyö on ollut paljon muutakin kuin logonäkyvyyttä. Viking Line oli muun muassa mahdollistamassa naisten maajoukkuepelaajien lastenhoitoa marraskuun 2017 EM-karsintaikkunassa.

Seuraavien vuosien aikana Viking Line näkyy paitsi naisten maajoukkueen matkassa, myös Susijengin MM-karsintaotteluissa sekä valmistavissa maaotteluissa. Viking Linen maskotti Ville Viking onkin tuttu näky Susijengin ottelutapahtumista ja Susi-maskotin hyvä kaveri.

– Viking Line on erinomainen kumppani, koska he ovat pitkäjänteisellä sitoutumisellaan osoittaneet sen, että he luottavat ja uskovat yhdessä rakentamaamme yhteistyöhön. Meille on kunnia-asia, että Viking Line halusi jatkaa kanssamme yhteistyötä. Tämä on myös meille viesti siitä, että tekemämme yhteistyö on myös kumppanin näkökulmasta ollut onnistunutta, Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio kommentoi tuoretta sopimusta.  

Tulevana kesänä on vuorossa vastavierailu, kun Susijengi goes Viking Line -arvonnan myötä Susijengin 6. pelaajilla on mahdollisuus voittaa risteily Tallinnaan yhdessä Susijengin Sasu Salinin kanssa. Pysy siis kuulolla ja liity 6. pelaajaksi jo nyt!

Maajoukkueiden lisäksi Viking Line on mukana Korisliigassa, kun vuoden 2018 alusta lähtien laivayhtiön logo on näkynyt erotuomareiden paidoissa.

Viking Line myös tarjoaa Koripalloliiton jäsenseuroille sopimushinnat kaikkien joukkueiden reittimatkoille Tukholmaan ja Tallinnaan. Koripalloliitto lähettää tuotetunnuksen ja matkavarausohjeet kaikille seuroille erikseen.

– Etenkin näin seurojen vuonna on hienoa, että Koripalloliitto pystyy tarjoamaan seuroille myös yhteistyökumppaneiden avulla konkreettisia etuja, Vertio lisää.

Viking Line on julkinen osakeyhtiö ja markkinoiden johtava tuotemerkki Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteessä. Varustamo tarjoaa matkustuspalveluja, virkistystä ja rahtikuljetuksia aluksillaan Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS sekä uudella lippulaivallaan Viking Gracella.

Suomen Koripalloliitto on kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) jäsen, joka järjestää koripallon kansallista kilpailu-, harrastus- ja koulutustoimintaa. Koripallosarjoissa ”Stadista Sallaan” pelataan vuosittain yli 12 000 ottelua. Kansainvälisille kentille Koripalloliitto lähettää vuosittain kymmenen ikäluokkamaajoukkuettaan edustamaan Suomea ja jättämään maailmalle sinivalkoisia jalanjälkiä. Naisten maajoukkue, Susiladies, pelaa parhaillaan EM-karsintoja vuoden 2019 kisoihin, ja Susijenginä tunnettu miesten maajoukkue taistelee MM-karsinnoissa paikasta Kiinan MM-kisoissa.

Comments