Palmi jatkosopimukseen Pyrinnön kanssa

Topias Palmi upotti Korisliiga-uransa ennätyspisteet 30 tammikuussa Seagullsia vastaan. Kuva: Erkki Hautaviita

Tampereen Pyrintö ja Topias Palmi ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen, joka ulottuu kauden 2017/18 loppuun asti.

Topias Palmi, 22, on Pyrinnön oma kasvatti ja hän on ollut tällä kaudella Korisliigan toiseksi paras kotimainen korintekijä 13,8 pisteen ottelukeskiarvolla. Kauden ja Korisliiga-uransa ennätyspisteet 30 hän tykitti tammikuussa Seagullsia vastaan.

- Topias on yksi tämän kauden seuratuimmista suomalaisista pelaajista. Oman kasvatin pitäminen tästä näkökulmasta tuntuu hienolta. Hänen ympärilleen on mukava lähteä rakentamaan tulevan kauden joukkuetta, Pyrinnön urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen iloitsee seuran tiedotteessa.

Myös 194-senttinen Palmi on tyytyväinen tehtyyn sopimukseen.

- Kiva jatkaa Pyrinnössä! Tuntuu mukavalta, että pystyn jatkamaan Tampereella koriksen peluuta ja samalla hoitamaan koulun loppuun. Opiskelun ja koulun yhdistäminen on tehty täällä sen verran helpoksi, että se oli yksi merkittävä tekijä päätökseni teossa, Palmi sanoo.

Palmilla on menossa uransa viides kausi Korisliigassa. Hänellä on vyöllään Korisliigan SM-kulta vuodelta 2014 ja SM-hopea viime keväältä. Kuluva kausi on ollut selkeästi läpimurto terävimmälle huipulle.

- Uskon, että tasonnosto johtuu siitä, että pystyin ensimmäistä kertaa liigaurallani keskittymään koko kesän ja syksyn treenaamiseen, enkä paikkojen korjaamiseen, Palmi arvioi.

Comments