Seagullsin Kayel Locke siirtyy loppukaudeksi Viroon

Kayel Locke jatkaa peliuraansa Suomenlahden toisella puolella. Kuva: Ville Vuorinen

Syksyllä Seagullsin riveihin liittynyt Kayel Locke siirtyy loppukaudeksi Viron pääsarjassa pelaavan Tallinna Kalevin riveihin. 23-vuotias laituri edusti Seagullsia 27 ottelussa 10,4 pisteen ja 4,7 levypallon keskiarvolla.

Helsinki Seagulls ja Locke purkivat sopimuksensa hyvässä yhteisymmärryksessä ja voimakasrakenteinen laituri liittyy Kalevin vahvuuteen jo tämän viikon aikana. Ennen siirtymistään Gulls-paitaan Locke edusti tulokasvuotenaan Euroopan kentillä Kosovon pääsarjassa pelaavaa KB Bashkimi Prizren joukkuetta.

Seagullsin apuvalmentaja Petri Velling kommentoi Locken siirtymistä Tallinnaan seuran tiedotteessa seuraavasti:
– Basaben mukaantulon myötä Kayelin rooli pelaavassa kokoonpanossa muuttui merkittävästi. Annoimme Kayelille luvan etsiä uutta työnantajaa ja onneksi sellainen löytyi nopeasti ja vielä suhteellisen läheltä. Haluamme kiittää Kayelia hänen panoksestaan meille niin kentällä, kuin kentän ulkopuolella ja toivotamme menestyksekästä loppukautta hänelle.

Seagulls palaa maaottelutauon jälkeen kotiparketilleen 3.3., jolloin vastaan asettuu Karhu Basket. Joukkueet ovat runkosarjassa tasapisteissä ja ottelun panoksena on sarjataulukon kakkossija.

Comments