Tuomas Iisalo: ”Ajatuksia valmennuksesta” - valmentajille suunnattu webinaarisarja jatkuu perjantaina 6.8.

29.7.2021 13:38 Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia ja Helsinki Basketball Academyn valmentaja Hanno Möttölä yhdessä Suomen Koripallovalmentajat ry:n kanssa järjestävät sarjassa toisen maksuttoman KoutsiKorneri-valmentajawebinaarin perjantaina 6.8. kello 21.00.

Tuomas Iisalo Kuva: DPA

Webinaarin vieraana toimii viimeiset viisi kautta menestyksekkäästi Merlins Crailsheimia valmentanut Tuomas Iisalo, joka siirtyi tulevaksi kaudeksi Telekom Baskets Bonnin päävalmentajaksi.

Esityksen aiheena on: ”Ajatuksia valmennuksesta”, jossa Iisalo esittelee valmennusfilosofiaansa ja sitä, millaisilla tekijöillä saavutettiin 71:n voittoprosentti Saksan Bundesliigan runkosarjassa kahden viimeisen kauden aikana.

Iisalo siirtyi Merlins päävalmentajaksi keväällä 2016, kun Merlins taisteli sarjapaikastaan. Merlins putosi ProA:han, mutta nousi takaisin Bundesliigaan kauden 2018 päätteeksi. Kahtena edelliskautena Merlins lukeutui pienestä budjetista huolimatta Bundesliigan kärkijoukkueisiin. Suomessa Iisalo valmensi Tapiolan Honkaa Korisliigassa kaudella 2014-15.

Iisalon aikakausi Merlinsissä huipentui tähän kauteen, kun hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Merlins sijoittui runkosarjassa upeasti viidenneksi, mutta hävisi puolivälierissä Bayern Münchenille otteluvoitoin 1-3.

Esityksen jälkeen on varattu runsaasti aikaa osallistujien kysymyksille ja avoimelle keskustelulle.

Urhean, Helsinki Basketball Academyn ja Suomen Koripallovalmentajat ry:n (FABC) yhteistyössä tuottama KoutsiKorneri on ilmainen kaikille ja se nauhoitetaan.

Ilmoittaudu KoutsiKorneriin tämän linkin kautta. Webinaari toteutetaan Zoom-sovelluksessa ja linkki tapahtumaan lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 

Osallistumisen myötä on mahdollista päivittää valmentajalisenssi

Kalenterivuoden 2021 aikana järjestetään yhteensä kuusi seminaaria. Tulevat KoutsiKornerin vieraat julkaistaan myöhemmin.

Urhea ja Hanno Möttölä -valmennusseminaarit ovat yksi Koripalloliiton valmentajaluokitusjärjestelmän päivityskoulutuksista, joita järjestetään vuosittain.

Päivittääkseen valmennuslisenssinsä valmentajan tulee valita valmennuswebinaarin esityksistä neljä (4), jotka hän katsoo. Jokaisesta esityksestä tehdään havaintoja oppimisraporttiin. Havaintoja tulisi kirjata kolmesta eri näkökulmasta: uudistavaa, vahvistavaa ja reflektoivaa.

Oppimisraportti tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen jussi.raikka(at)basket.fi.

Ilmoittaudu tästä!

Asiat

 
30.8.2024 16:28 Korisliiga

Dravon Mangum täydentää Korihaiden liigajoukkueen

Uudenkaupungin Korihaiden kolmas ulkomaalaisvahvistus on yhdysvaltalainen Dravon Mangum. 24-vuotias laituri aloittaa Korisliigassa ammattilaisuransa valmistuttuaan Louisiana Techin yliopistosta.

30.8.2024 12:40 Pirkka Street Basket

Loistava Pirkka Street Basket Loviisassa

Loviisan alakoululaiset pääsivät tänään viettämään vuoden hauskinta koulupäivää

30.8.2024 12:35 Sudenpennut

Henrik Dettmann ajasta mitalin jälkeen: ”Pitää olla ylpeä, mutta ei saa ylpistyä”

16-vuotiaiden tyttöjen saavuttama Euroopan mestaruus on pitkän työn tulos – Koripalloliiton valmennuksen johtaja Henrik Dettmann muistaa, että EM-mitali määriteltiin maajoukkuetoiminnan tavoitteeksi jo liittovaltuuston kokouksessa 2006. Dettmann jakaa erityistunnustukset menestyksestä ihmisille, jotka pyörittävät pelaajien ja joukkueiden jokapäiväistä arkea.

29.8.2024 13:40 Pirkka Street Basket

Hieno Pirkka Street Basket -tapahtuma Kotkassa

Vuoden hauskinta koulupäivää pääsivät tänään viettämään Kotkan alakoululaiset

28.8.2024 13:28 Pirkka Street Basket

Mikkelin mahtava Pirkka Street Basket -tapahtuma

Vuoden hauskinta koulupäivää päästiin tänään viettämään Mikkelissä

27.8.2024 10:00 Susijengi

Susijengin EM-kotikisojen liput nyt myynnissä

Tampereella pelattavien koripallon EM-kisojen kotikisojen ensimmäisten lippu- ja matkapakettien julkinen myynti on käynnistynyt.

26.8.2024 15:46 Susijengi

Vuosi EM-kotikisoihin – lippu- ja matkapaketit Tampereelle yhdestä osoitteesta

Seitsemän vuotta siten Susijengi isännöi Helsingissä EM-kotikisoja, jotka jäivät historiaan viikon mittaisina hurmosbileinä. Tiistaina on tasan vuosi bileiden jatkumiseen Tampereella. Rajapyykin kunniaksi kotikisojen ensimmäisten lippu- ja matkapakettien julkinen myynti alkaa tiistaina klo 10:00.

26.8.2024 11:04 Korisliiga

Seagullsissa Korisliiga-mestaruuden voittanut Jeffrey Carroll Jr. palaa Helsinkiin

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen joukkuetta historiallisella mestaruuskaudella 2022-23 edustaneen 29-vuotiaan yhdysvaltalaisen Jeffrey Carrollin kanssa. Carroll valittiin kyseisellä kaudella Korisliigan vuoden ulkomaalaispelajaaksi ja hän oli mestaruusjoukkueessa isossa roolissa.

25.8.2024 00:23 Sudenpennut

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue on Euroopan mestari!

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue kirjoitti suomalaiseen koripallohistoriaan uuden luvun voittamalla Ranskan EM-kisojen finaalissa 49-47 (32-25). Suomen koripallolle kyseessä oli sekä ensimmäinen mestaruus EM-tasolla että ensimmäinen mitali.

23.8.2024 22:21 Nuorten EM-kilpailut

Sudenpennut historiallisesti EM-finaaleihin! Italia kaatui välierissä

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue voitti Unkarissa pidettävien EM-kisojen välierissä Italian 52-61 (31-27). Loppuottelupaikka on Suomen nuorisomaajoukkueille jo nyt historiallinen, koska Suomi ei ole aiemmin saavuttanut mitalia A-divisioonan EM-kisoissa.

Näytä lisää vastaavia