Awak Kuier huippuiskussa kauden debyytissään

16.10.2023 10:07 Awak Kuier juoksi pelikentälle ensimmäistä kertaa tällä kaudella Reyer Venezian riveissä ja oli heti loistovireessä. Lotta-Maj Lahtinen puolestaan juhli Espanjan liigan suomalaiskohtaamisen voittoa ja Sara Rokkanen esiintyi vahvasti Tshekin liigassa.

Awak Kuier teki ensiesiintymisen Reyer Venezian riveissä tällä kaudella. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kuier avasi kautensa Italian liigassa 16 pisteellä ja viidellä levypallolla, kun Reyer Venezia kaatoi Brixian 87-49 (47-24). Venezia on voittanut kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen jatkoi vahvasti heittämällä 14 pistettä, mutta Sagna Milano taipui Faenzalle 67-74 (31-40). Tulonen tilastoi lisäksi viisi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet sai vieraakseen Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrolin. Lahtinen pääsi paukuttelemaan henkseleitä kotijoukkueen voittaessa 93-76 (44-43). Lahtinen tilastoi kaksi pistettä, levypallon, kolme syöttöä ja riiston. Äijäselle kerääntyi neljän pisteen ja neljän levypallon tilastot ja Kalinille tilastoitiin kaksi pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunta.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Tshekin liigassa Sara Rokkanen loisti, kun Kara Trutnov voitti Brandysin 84-63 (47-28). Rokkanen oli joukkueensa ykkösnimi 20 pisteen saldolla ja tilastot täyttyivät myös kolmella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Belgiassa Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen jatkoi voittoisasti Phantoms Boomin kaatuessa 78-61 (44-30). Aarnisalo kunnostautui erityisesti levypalloissa napaten niitä kahdeksan ja tilastot karttuivat myös kahdella pisteellä, syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Saksassa pelattiin cupin toinen kierros ja Anissa Poundsin Lions Halle murjoi Citybasket Recklinghausenin tylyin numeroin 139-27 (65-10). Pounds heitti ottelussa 18 pistettä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta pääsivät myös nautiskelemaan selvästä voitosta, kun Keltern kaatoi Stuttgartin 115-50 (58-26). Koskimies oli joukkueensa pistekuningatar 18 pisteen saldolla ja koristeli tilastojaan myös neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Lehtorannalle tilastoitiin kolme pistettä, kolme levypalloa, viisi syöttöä sekä kolme torjuntaa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Ruotsin liigassa Sofia Pelander oli Norrköping Dolphinsin parhaimmistoa 12 pisteen, neljän levypallon, kahden syötön, riiston ja kahden torjunnan tilastoilla, kun Dolphins jatkoi voittojen tiellä voittamalla IK Eosin 79-62 (41-28).
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman 10 pisteen, seitsemän levypallon ja syötön tilastot eivät riittäneet viemään Alvikia voittoon Högsbota vastaan, kun Alvik taipui 61-74 (21-39).
Ottelutilastot

Visby puolestaan koki kotonaan selvän 58-96 (26-60)-tappion Uppsalalle. Isabella Kaukopaasin tilastoihin kirjattiin kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

 
5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

Näytä lisää vastaavia