Dayton eteni Atlantic 10:n puolivälieriin, Mustapha Amzil 14 pistettä

5.3.2021 08:38 Yhdysvaltojen yliopistosarjan Atlantic 10 -konferenssin lopputurnauksessa Mustapha Amzil säkitti 14 pistettä, kun Dayton eteni puolivälieriin kaatamalla Rhode Islandin. Andre Gustavsonin ja Richmondin tie taas tyssäsi samassa turnauksessa Duquesnelle.

Mustapha Amzilin upea tulokaskausi jatkuu Atlantic 10 -konferenssin lopputurnauksessa. Kuva: Ville Vuorinen.

Toisen kierroksen ottelussa Dayton voitti Rhode Islandin 72-84 (31-40). Ottelun sankari oli Daytonin Ibi Watson, joka pussitti kautensa piste-ennätyksen 25 pistettä. Mustapha Amzil ja Jalen Crutcher olivat Daytonin muut pelaajat, jotka ylsivät kaksinumeroisille pistelukemille, 14 pisteellä.

Amzil säkitti kakkosensa 5/5, kolmosensa 0/1 ja vapaaheittonsa 4/4. Vaihdosta 26 minuuttia pelanneelle kotkalaiskasvatille kertyi pisteiden kylkeen kolme levypalloa.

Voiton myötä Dayton eteni Atlantic 10 -konferenssin lopputurnauksen puolivälieriin, jossa Dayton kohtaa tänään VCU:n.

> Ottelutilastot

Andre Gustavsonin edustama Richmond sai tuta lopputurnauksen raadollisuuden, kun yhdeksän minuutin pätkä ilman pelitilannekoria kostautui ja Duquesne veti pidemmän korren Atlantic 10 -konferenssin lopputurnauksen toisella kierroksella 67-62 (30-37).

Aloitusviisikkoon istutettu Gustavson keräsi nimiinsä seitsemän pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön 27 minuutissa.

Gustavson pelasi kolmannella kaudellaan yliopistossa 16 ottelua 4,2 pisteen ja 1,9 levypallon keskiarvoilla.

> Ottelutilastot

Bradleyn kaksivuotinen pätkä konferenssimestarina päätökseen

Kaksi edelliskautta Missouri Valley -konferenssin mestaruutta juhlinut Ville Tahvanaisen edustama Bradley hävisi konferenssin lopputurnauksen ensimmäisellä kierroksella Southern Illinoisille 73-63 (38-32).

Tahvanainen pelasi aloitusviisikossa 35 minuuttia, joiden aikana syntyi viisi pistettä, kuusi levypalloa, yksi syöttö ja riisto.

Toisen kautensa Bradleyn riveissä päättänyt Tahvanainen pelasi kaudella yhteensä 27 ottelua 8,6 pisteen ja 3,0 levypallon keskiarvoilla.

> Ottelutilastot

Myös Jesper Granlundin ja Longwoodin tie tuli päätökseen, kun Big South -konferenssin välierissä Longwood joutui toteamaan Winthropin paremmakseen 61-82 (30-44). Granlund tilastoi välierissä kolme pistettä, kolme levypalloa ja yhden syötön 21 minuutissa.

Granlund pelasi tulokaskaudellaan Longwoodin aloitusviisikossa 28 ottelua 5,1 pisteen ja 3,5 levypallon keskiarvoilla.

> Ottelutilastot

Jantunen ja Utah hävisivät aaltoilevassa ottelussa Oregon Statelle

Pac-12-konferenssin runkosarjassa Mikael Jantusen edustama Utah hävisi Oregon Statelle 75-70 (37-40). Johto vaihtui joukkueelta toisella, mutta lopussa Oregon State sai koneensa korkealle vaihteelle ja vei voiton.

Jantunen väänsi seitsemän pistettä, seitsemän levypalloa ja kolme syöttöä pelaten aloitusviisikossa 29 minuuttia.

Utah pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa viikonloppuna Arizona Statea vastaan.

> Ottelutilastot

Myös Teemu Suokas ja Ball State pelasivat runkosarjan toiseksi viimeisen ottelunsa, kun Ball State voitti Mid-American-konferenssissa Eastern Michiganin selkeästi 65-100 (22-50). Suokas tilastoi kaksi levypalloa ja yhden syötön kahdeksassa minuutissa, mutta jäi pisteittä.

Ball State pelaa viikonloppuna runkosarjan viimeisen ottelunsa Toledoa vastaan.

> Ottelutilastot

 
19.3.2024 11:47 NCAA

Annukka Willstedt ja Anna Kahelin juhlivat konferenssimestaruuksia

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Annukka Willstedt (Texas A&M-Corpus Christi) ja Anna Kahelin (Maine) juhlivat konferenssimestaruuksia ja täten automaattista paikkaa NCAA:n valtakunnalliseen lopputurnaukseen. Suomalaisista lopputurnauksessa nähdään myös Sara Bejedi (Florida State) ja Henna Sandvik (Indiana).

18.3.2024 12:00 NCAA

Mustapha Amzil konferenssin vuoden kuudes mies ja New Mexico konferenssimestaruuteen

Yhdysvaltojen miesten NCAA:ssa konferenssin vuoden kuudenneksi mieheksi valittu Mustapha Amzil juhli konferenssimestaruutta ja suoraa paikkaa NCAA:n lopputurnaukseen. Amzilin lisäksi lopputurnauspaikan saivat Eemeli Yalaho (Texas Tech), Miro Little (Baylor), Morris Ugusuk (South Carolina) ja jo aiemmin Longwood, jossa pelaa Jesper Granlund ja Leo Nordberg.

11.3.2024 11:22 NCAA

Granlund ja Nordberg konferenssimestaruuteen ja NCAA:n lopputurnaukseen

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa on lopputurnauksien, March Madnessin, aika. Suomalaisjoukkueista varaslähdön konferenssien lopputurnauksiin otti kourallinen, joista Jesper Granlundin ja Leo Nordbergin edustama Longwood juhli mestaruutta ja sai täten tikettinsä valtakunnalliseen lopputurnaukseen.

4.3.2024 10:14 NCAA

Teresa Seppälä 23 pistettä ja 16 levypalloa – Siena kolmen ottelun voittoputkessa

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa konferenssipelit lähenevät loppuaan. Teresa Seppälä repi hurjan 23 pisteen ja 16 levypallon tupla-tuplan, kun Siena nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa.

20.2.2024 11:07 NCAA

Sara Bejedi rehki täydet minuutit Miamin kaadossa – Florida Statelle kaksi voittoa ACC:ssa

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Sara Bejedi ja Florida State nappasivat viimeisen viikon aikana kaksi voittoa ACC:n konferenssiotteluissa. Bejedi rehki sunnuntaina täydet 40 minuuttia ja upotti 19 pistettä.

19.2.2024 09:36 NCAA

Touko Tainamo takoi 27 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Denverin yliopistolle

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa Touko Tainamo jatkoi hienoja otteitaan. Tainamo väänsi viime viikolla komean 27 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Denverille.

13.2.2024 10:56 NCAA

Florida State kaatui Notre Damelle tuplajatkoajan jälkeen – Sara Bejedi 16 pistettä

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Sara Bejedi ja Florida State saivat sunnuntaina vastaansa 12. rankatun Notre Damen. Bejedi säkitti 16 pistettä, kun Florida State hävisi tuplajatkoajan jälkeen.

12.2.2024 11:50 NCAA

Viljami Vartiainen säkitti kolmosia, kun Weber State vei NCAA:n suomalaiskohtaamisen

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa viimeisen viikon suomalaisonnistujiin lukeutui Viljami Vartiainen, joka säkitti kaksi kolmosta, kun Vartiaisen edustama Weber State päihitti Emil Skytän ja Sacramento Staten.

6.2.2024 10:43 NCAA

Siena jo viiden pelin voittoputkessa – Seppälä 24 pistettä Maristia vastaan

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Teresa Seppälä ja Siena jatkavat hienoja otteitaan. Viimeisen viikon aikana Siena nappasi kaksi voittoa ja Seppälä säkitti 24 pistettä Maristin kaadossa.

5.2.2024 11:13 NCAA

Federiko Federiko napsi levypalloja, kun Pittsburgh voitti kahdesti ACC:ssä

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa edellisen viikon suomalaisonnistujiin lukeutui Federiko Federiko, joka oli aloitusviisikossa, kun Pittsburgh voitti kaksi konferenssiottelua ACC:ssa.

Näytä lisää vastaavia