Jenni Laaksonen LePyn valmentajaksi

22.4.2022 13:42 LePy on tehnyt kaksivuotisen valmentajasopimuksen entisen naisten maajoukkuepelaaja Jenni Laaksosen (40 v) kanssa. Laaksonen liittyy alle 14-vuotiaiden poikien valmennustiimiin.

Laaksosella on pitkä ja menestyksekäs pelaajaura takanaan. Hän pelasi seitsemän kautta naisten korisliigassa voittaen Suomen mestaruuden vuonna 2000 Panttereissa. SM-pronssimitalin Laaksonen on pujottanut kaulaansa Helsingin NMKY:n, BC Nokian ja Pussihukkien paidassa. Laaksosella on allaan 68 naisten ja 25 nuorten maaottelua. Lisäksi hän pelasi kaksi kautta kuuluisassa North Carolinan yliopistossa sekä vuoden Espanjan ja vuoden Saksan naisten pääsarjassa.

Valmentajana Laaksonen on tehnyt uraa Järvenpään Beat Basketissa, jossa hän kuluvalla kaudella valmensi sekä alle 16-vuotiaiden että alle 17-vuotiaiden poikien joukkueet syksyn karsintojen kautta SM-sarjaan. Laaksonen haluaa kouluttautua jatkuvasti valmentajana ja suorittaa parhaillaan Suomen Koripalloliiton ylintä koulutustasoa eli huippukoripallovalmentajatutkintoa. Koulutukseltaan Laaksonen on fysioterapeutti ja työskentelee siviilipuolella eläinten parissa. Tulevaisuudessa Laaksonen tavoittelee ammattivalmentajan uraa.

LePy on syystäkin innoissaan uudesta valmentajastaan. ”Laaksosen kunnianhimoinen ja päättäväinen asenne nostaa tekemisen varmasti uudelle tasolle. Kokemus, jota hän ammentaa nyt valmentajana, into kehittyä ja päättäväinen asenne ihastuttivat meidät ja haluamme olla tukemassa hänen matkaansa ammattivalmentajaksi”, toteaa LePyn valmennuksen kehittäjä Tomi Kaminen. LePyn tavoitteena onkin saada Laaksonen LePyyn päätoimiseksi valmentajaksi heti, kun Laaksonen on itse siihen valmis.

Mikä sai Jenni Laaksosen valitsemaan uudeksi seurakseen LePyn? ”Jo heti keskustelujen alettua seurasta tuli sellainen fiilis, että tässä jutussa minä haluan olla mukana. Seurassa on loistava yhdistelmä kokeneita suomalaisia valmentajia sekä kansainvälistä uutta verta, mikä mahdollistaa oppimisen puolin ja toisin. Tällainen ympäristö tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä valmentajana. Odotan innolla yhteistyötä muiden LePyläisten valmentajien kanssa!”, toteaa Laaksonen.

Beat Basketin kausi on vielä kesken. Heti kauden päätyttyä Laaksonen aloittaa LePyssä.

Oranssi perhe toivottaa Jennin tervetulleeksi LePyyn!

 
26.3.2024 08:00 Seura tiedottaa

Sykki etsii valmentajia

Helsingissä Haagan alueella toimiva Koripallo Sykki ry etsii kaudelle 2024–2025 valmentajia ja ohjaajia erityisesti nuorempien pelaajien joukkueisiin. Tarjolla on sekä pää- että apuvalmentajien paikkoja.

28.2.2024 13:35 Seura tiedottaa

LePy hakee valmentajia Unified-toimintaan

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa.

23.1.2024 15:41 Seura tiedottaa

Porvoon Tarmo hakee juniorivalmentajaa

Porvoon Tarmo hakee innokasta ja osaavaa valmentajaa. Tule mukaan kehittämään juniorikoripalloa Porvoossa.

19.1.2024 12:25 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan vahva panostus juniorityöhön tuottaa tuloksia

Tapiolan Honka tukee pelaajien kehityskaarta vahvasti tarjoamalla huippuluokan valmennuksen ja harjoitusmahdollisuudet sekä mahdollistaa polun juniorijoukkueista aikuisten kilpa- ja huippukoripallosarjoihin. Timo Mannosen tekemät tilastotutkimukset naisten ja miesten koripallon maajoukkue- ja pääsarjapelaajien pelaajapoluista osoittavat, että Tapiolan Honka on onnistunut pitkäjänteisessä työssä kasvattajaseurana.

7.8.2023 10:36 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY:n päävalmentajat kaudelle 2023-2024

Päävalmentajat vastaavat joukkueen valmentamisesta yhdessä valmennustiiminsä kanssa. Ylpeänä seura julkaisee kauden päävalmentajat, joista löytyy pitkän linjan valmennuskokemusta sekä osaavia, motivoituneita nuoria valmentajia hyvässä suhteessa!

19.7.2023 10:03 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Porvoon Tarmoon

Seura hakee päätoimista valmentajaa seuran eri ikäisille junioreille.

19.6.2023 19:12 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Sykkiin?

Seuramme nuorimpien joukkueissa on vielä muutama valmentajapaikka avoinna.

30.5.2023 14:17 Seura tiedottaa

ToPon valmentajat 23-24

ToPon tulevan kauden valmennustiimit alkavat muotoutumaan.

26.5.2023 11:48 Seura tiedottaa

ToPoLa hakee valmentajia

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa on vuonna 1978 perustettu koripalloseura Helsingin Lauttasaaressa. Haemme valmentajia vielä muutamaan ikäryhmäjoukkueeseen.

24.5.2023 15:35 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan päävalmentajat 2023-2024

Tapiolan Hongan tulevan pelikauden päävalmentajat on nimetty. Eri ikäluokkien päävalmentajien nimet ovat alla olevassa listassa. Hongan joukkueiden valmennuksesta vastaavat pääosin tutut nimet, mutta valmennusvastuissa on jonkun verran muutoksia edelliskauteen verrattuna.

Näytä lisää vastaavia