Koripalloliiton ”The Game That Unites Us”-ohjelma käyntiin Jyväskylän maaottelun yhteydessä

15.8.2022 10:29 Suomen Koripalloliitto on käynnistämässä uuden ”The Game That Unites Us”-ohjelman. Monivuotisen ohjelman ensimmäisenä askeleena on 18.8. Jyväskylässä pelattavan Susijengi-Ukraina-maaottelun yhteydessä järjestettävä tempaus, jonka puitteissa autetaan koripalloa harrastavien ukrainalaisten lasten integroitumista Suomeen.

Laji yhdistää! "The Game That Unites Us" pyörähtää käyntiin Susijengin Jyväskylän maaottelun yhteydessä. Kuva: Ville Vuorinen / Susijengi.

”The Game That Unites Us”-hankkeen ensimmäisenä osana Jyväskylän kaupunki tarjoaa ukrainalaisille Voionmaan koulun oppilaille mahdollisuuden tulla seuraamaan Susijengin ja Ukrainan välistä maaottelua ja tapaamaan Ukrainan ja Suomen maajoukkuepelaajia. Tämän lisäksi ukrainalaiset koripalloa harrastavat tai koripalloharrastuksen aloittavat lapset kutsuvat ohjelman nimissä otteluun mukaan yhden suomalaisen joukkuetoverinsa. 

- Susijengin voima on vuosikausien ajan ammentanut suomalaisen koripalloperheen voimakkaasta yhteisöllisyydestä. Laajemmassa mittakaavassa susiperhe on osa laajempaa maailmanlaajuista koripalloperhettä, kuvailee Koripalloliiton valmennuksen johtaja Henrik Dettmann.

- Ukrainan tilanne oli voimakas alkusysäys hankkeellemme ja oivalsimme, että koripallopeli on loistava väline kahden maan koripalloperheiden yhdistämiseen. Koripallopeli on upea alusta ihmisten yhdistämiselle, kuten kaikki muistamme Helsingin vuoden 2017 EM-kisoista.

Lue lisää ja tutustu The Game That Unites Us -ohjelmaan täältä!

Koripallon superviikko Jyväskylässä

Susijengi kutsuu keskiviikkona 17.8. klo 18.00–18.45 kaikki Jyväskylän alueen koripalloihmiset ja muut Susijengistä kiinnostuneet LähiTapiola Areenan viereiselle tapahtumatorille kansanjuhlaan, jossa on luvassa nimmarointia, selfieitä, haastatteluja ja yllätysohjelmaa.

Maaottelu Susijengin ja Ukrainan välillä käynnistyy LähiTapiola Areenalla torstaina 18.8. klo 18.30 alkaen. Ottelu on lähes loppuunmyyty, mutta hajalippuja on vielä mahdollista lunastaa täältä. Suosittelemme kaikkia lipun ostaneita tai varanneita saapumaan ruuhkien välttämiseksi paikalle ajoissa, vähintään 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Paikalle kutsutut ukrainalaiset koripallojuniorit saavat ”The Game That Unites Us”-ohjelman puitteissa tilaisuuden paitsi osallistua ottelutapahtumaan paikalle kutsumiensa suomalaisten joukkuetovereiden kanssa, myös mm. tilaisuuden fanitapaamisiin Susijengin ja Ukrainan maajoukkueiden pelaajien kanssa. Lisää tietoa ohjelman kulusta tiedossa Basket.fi:ssa ja sen somekanavilla viikon aikana!

 
20.11.2023 12:57 Seurat

Parempaa korista -webinaarissa aiheena seuraviestintä koripalloseuroissa

Vuoden viimeinen Parempaa korista -webinaari järjestetään 13.12, jolloin aiheen keskiössä ovat seuraviestintä ja työkalut sen kehittämiseen.

22.8.2023 08:50 Susijengi

Näin seuraat Susijengin matkaa MM-kisoissa

Susijengin avausottelu Australiaa vastaan perjantaina 25.8. klo 11.00 suorana Nelosella ja Ruudussa. Artikkeliin on koottu, miten pysyt Susijengin käänteissä mukana. Tervetuloa Susihuumaan!

11.8.2023 14:52 Susijengi

Susijengin virallinen MM-kisapaita nyt myynnissä rajoitetun ajan

6. pelaajan kisavarustukseen on perinteisesti kuulunut pelipaidan lisäksi myös kisapaita. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus, kun Susijengi nähdään MM-parketeilla elokuun lopussa Japanissa.

30.6.2023 12:38 Susijengi

EM-kotikisojen 2025 pelipäivät Tampereella tiedossa

Kansainvälinen koripalloliitto (FIBA) on määrittänyt alkulohkot koripallon EM-kisojen 2025 järjestäjämaille. Suomessa ja Tampereen Nokia Arenalla pelataan kisojen B-lohko, jonka pelit käynnistyvät 27.8.2025. Myös lohkon muut pelipäivät ovat selvillä.

30.6.2023 10:46 Yhteistyökumppanit

Susikoulu koripallon MM-kisoihin Japaniin?

Kesä etenee ja Susijengin esiintyminen MM-parketilla lähestyy. Elo-syyskuun vaihteessa Japanin Okinawalla pelattavat MM-pelit ovat myös monen lapsiperheen kalenterissa. Tiedustelut suuren suosion saavuttanutta ja EM-kilpailuissa 2015 Montpellierissä ja 2022 Prahassa toteutettua Susikoulua kohtaan ovat lisääntyneet kesälomien alettua.

7.6.2023 10:40 Koripalloliitto

Seurapalveluyksikön vuosittaiset palkinnot jaettu

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö palkitsee seurakentän aktiivisia koripallotekijöitä vuosittain. Harri Jokela palkittiin koripallokasvattajana, Pauli Korhonen puolestaan sai elämäntyöpalkinnon. Pikkusudet palkinto meni BC Nokialle ja vuoden koripallotekona palkittiin upea IKH Areena.

30.4.2023 13:05 Susijengi

Infopaketti MM-kisalipuista, matkapaketeista Japaniin

MM-kilpailuiden lohkoarvonnat on suoritettu ja tiedossa on, että Susijengi matkaa huippuseuraan Okinawan paratiisisaarelle, Japaniin. Tähän artikkeliin on kerätty tietoja MM-kisojen lipuista ja matkapaketeista.

28.4.2023 12:50 Susijengi

Susijengin MM-kisojen matkapaketit tulevat myyntiin tapahtumakumppani Elämyksen kautta

Susijengi-fanien osalta jännitys tiivistyy tulevana lauantaina, kun FIBA suorittaa vuoden 2023 MM-kisojen lohkoarvonnat. Kumppani Elämyksen kautta tulee myyntiin 2.5. kaiken tarvittavan sisältävät matkapaketit Aasian MM-kisoihin.

24.3.2023 16:00 Seurat

Parempaa korista -webinaarissa aiheena psyykkinen hyvinvointi lasten ja nuorten urheilussa

Kevään ensimmäinen Parempaa korista -webinaari järjestetään 18.4., jolloin aiheen keskiössä ovat lapset ja nuoret psyykkisen hyvinvoinnin näkökulmasta.

20.3.2023 17:04 Susijengi

Tuore tutkimus: koripallo kovassa nosteessa Suomessa

Sponsoroinnin ja viestinnän tutkimusyritys Sponsor Insight on tutkinut 18:tta kertaa suomalaisten kiinnostusta urheilua kohtaan. Koripallo nousi lajien välisessä kiinnostuksessa ensimmäistä kertaa kymmenen kärkeen.

Näytä lisää vastaavia