Kuierin ja Lahtisen joukkueet varmistivat jatkopaikan EuroCupissa

24.11.2023 09:21 Awak Kuierin Reyer Venezia ja Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet varmistivat paikkansa EuroCupin pudotuspeleissä nappaamalla voitot. Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta juhlivat myös voittoa.

Lotta-Maj Lahtisen pelit EuroCupissa jatkuvat myös alkulohkon jälkeen. (Kuva: FIBA Europe)

Reyer Venezia jatkaa puhtaalla pelillä, kun se jätti unkarilaisen Universitas Pecsin jalkoihinsa toisella puoliajalla 73-58 (35-34). Kuier sai tilastoihinsa kuusi pistettä, viisi levypalloa, riiston ja kaksi torjuntaa. Voitolla Venezia varmisti lohkovoiton ja pudotuspelipaikan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet varmisti niin ikään jatkopaikkansa voittamalla vieraskentällä belgialaisen Flammes Carolon 74-70 (42-32). Lahtiselle kirjattiin ottelussa kaksi pistettä, levypallo ja riisto. Sedis Basquetin saldo on neljä voittoa ja yksi tappio. Voitolla se sinetöi jatkopaikan, mutta Flammes Carolo voi vielä nousta ohi päätöskierroksella, jos Sedis häviää oman ottelunsa ja belgialaisjoukkue voittaa omansa. 
Ottelutilastot

Elina Koskimiehen ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern kaatoi vieraskentällä portugalilaisen Barreiron 82-68 (37-31). Lehtoranta ei pelannut ottelussa, mutta Koskimies täytteli riviään kolmella pisteellä ja kolmella levypallolla.

Kelternillä on kaksi voittoa ja kolme tappiota eikä voi enää nousta lohkossa kahden parhaan joukkoon. Neljä parasta kolmanneksi sijoittunutta joukkuetta etenee myös pudotuspeleihin ja siihen Kelternillä on vielä mahdollisuudet. Se vaatisi kuitenkin voittoa puhtaalla pelillä pelanneen London Lionsin vieraana.
Ottelutilastot

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen puolestaan taipui Besiktasin vieraana 79-93 (43-44). Aarnisalo oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 11 pisteen, kahden levypallon ja kolmen syötön tilastoilla. Mechelen on lohkossa toisena kolmella voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.
 
11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

9.12.2023 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen palasi loukkaantumisen jälkeen vahvempana takaisin

Lotta-Maj Lahtisen oli määrä tehdä debyyttinsä ammattilaiskentillä jo viime kaudella, mutta paha loukkaantuminen juuri kauden alkua siirsi suunnitelmia vuodella. Täksi kaudeksi Lahtinen palasi tositoimiin täydessä kunnossa ja teki sopimuksen espanjalaisen EuroCup-joukkue AE Sedis Basquetin kanssa.

1.12.2023 09:49 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupissa saatiin lohkovaihe päätökseen - kolme Susiladies-pelaajaa pudotuspeleihin

EuroCupin alkulohko saatiin päätökseen tällä viikolla. Pudotuspeleissä suomalaispelaajista nähdään Awak Kuier, Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

Näytä lisää vastaavia