Santeri Savolainen PuHu Junioreiden valmennukseen

22.3.2022 12:03 PuHu Juniorit on palkannut Santeri Savolaisen vahvistamaan jo entuudestaan kovatasoista ammattivalmentajien joukkoa. Savolaisen tyotehtävät keskittyvät naisten edustusjoukkueen ja tyttöjoukkueiden valmentamiseen sekä laadukkaan harjoittelun ja kilpailukulttuurin nostamiseen uudelle tasolle erityisesti seuran tyttökoripallon puolella.

Miesten ja poikien valmennuksen puolella pilotoitu akatemiamalli on kerännyt paljon kiitosta ja koettu todella toimivaksi. Nyt, kun seura sai Savolaisen palkkauksen myötä tähän mahdollisuuden, haluaa seura siirtää hyväksi todetut käytänteet myös PuHu Junioreiden tyttöjen valmennukseen.

Savolainen tulee kaudesta 2022-2023 alkaen vastaamaan tyttökoripallon toiminnasta kokonaisuudessaan koordinoimalla joukkueita ja toimimalla mentor-valmentajana. Hänen työtehtäviensä ytimessä on laadukkaiden pelaajapolkujen rakentaminen. Tulevalla kaudella Sane tulee valmentamaan naisten edustusjoukkuetta sekä toimimaan aktiivisesti tyttöjunioreiden valmennuksessa.

Santeri kommentoi päätöstään lähteä mukaan PuHu Junioreiden valmennukseen:

“Koen, että vaikka PuHu Juniorit on iso seura, täällä välitetään aidosti kaikista toimijoista; niin pelaajista kuin meistä valmentajista. PuHussa on paljon potentiaalia nousta valtakunnallisesti tyttökoripalloilun kärkiseurojen joukkoon.”

Savolainen jatkaa heti perään ajatuksillaan siitä, miten haluaisi rakentaa tyttökoripalloilua PuHussa:

“Laatua päivittäiseen tekemiseen ja sitä kautta onnistumisten riemua kaikille.“

KUKA ON SANTERI SAVOLAINEN?

Santeri Savolainen aloitti koripallovalmentajan polkunsa jo nuorena. Hän on kouluttaututunut Suomen Koripalloliiton koulutusputken läpi suoritettuaan A-lisenssiin oikeuttavan huippukoripallovalmentajatutkinnon (HKVT 2019). Nykyään hän toimii lasten ja nuorten valmennukseen keskittyvässä liiton juniorivalmentajaverkostossa (JVV) toista vuotta.

“Juniorivalmentajaverkosto on antanut valtavan paljon käytännön valmennukseen uusia ideoita ja tietoa esimerkiksi oppimiseen liittyen.“

Aikaisempina vuosina Savolainen on kerryttänyt valmentajakokemusta Namika Lahdessa, SBG:ssä ja Lahti Basketballissa. Viime kaudet hän on vastannut Helmi Basketissa naisten edustusjoukkueen sekä junioreiden valmennuksesta.

“Parhaita muistoja ovat yhteiset hetket pelaajien kanssa sekä vuosien varrella kertyneet kokemukset pudotuspeleistä.”

Santeri toimii tällä hetkellä tyttöjen SUSI All Stars -valmentajana. All Stars -leiritysvaihe on ensimmäinen osa nuorten maajoukkuetoiminnan pelaajakartoitusta. Savolainen kertoo mitä maajoukkuetoiminnassa mukana oleminen on tarjonnut:

“Kokemus on antanut kattavan kuvan ikäluokkansa parhaiden 14-15 -vuotiaiden pelaajien suurimmista vahvuuksista ja kehityskohteista. Siitä pystyy ammentamaan paljon omaan valmennukseen.“

PUHU JUNIORIT TOIVOTTAA SAVOLAISEN LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI

PuHu Junioreiden urheilutoimenjohtaja, Mikko Larkas:

"Haluan henkilökohtaisesti kiittää Kari-Pekka Klingaa hänen työstään naisten joukkueen eteen kahden kauden aikana. Yhteistyö Peren kanssa päättyy kahden kauden jälkeen hyvässä yhteisymmärryksessä.

Olemme kartoittaneet tyttöpuolelle oikeaa vetäjää kohta kolmen kauden ajan. Pandemia sotki suunnitelmia ja nyt seurana koimme, että on oikea aika panostaa ja ottaa seuraava askel lisäämällä ammattivalmentajien määrää. Selkeää oli se, että seuramme tyttöpuoli kaipaa vahvistusta. Haluamme panostaa tyttöjen urheiluun ja luoda sinne täysin poikapuolta vastaavan polun. Ammattivalmennuksen avulla saamme suunnattua enemmän aikaa pelaajien henkilökohtaisen valmennussuunnitelman rakentamiseen ja toiminnan entistä parempaan suunnitteluun.

Keskustelut Sanen kanssa aloitettiin muutama kuukausi sitten. Etsimme tyttöpuolelle valmentajaa joka haluaa kehittää pelaajapolkuamme sekä koko tyttöpuolen urheilua kokonaisvaltaisesti. Tärkein kriteeri oli löytää meidän arvoihin sopiva henkilö joka ymmärtää mihin on tulossa. Töitä on tehtävänä paljon ja mittarit pitää asettaa muualle kuin pelkästään yksittäisen ottelun voittamiseen. Käymiemme keskustelujen jälkeen olen varma, että löysimme täysin oikean henkilön kehittämään tyttöpuoltamme kohti seuraavia askelmia.

Sain usealta taholta todella positiivista palautetta Sanen toiminnasta. Hän välittää pelaajistaan ja on valmis laittamaan haalarit jalkaan ja paiskimaan hommia paremman huomisen eteen. Se on juuri se mitä me PuHu Junioreissa arvostamme ja tarvitsemme yhteisöömme.“

 
19.3.2023 13:58 Seura tiedottaa

Valmentajaksi ToPoon

Kauden 23-24 valmennustiimien rakentaminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja tiedotamme joukkueita tulevan kauden päävalmentajista kevään aikana. Etsimme mukaan vielä uusiakin tekijöitä.

21.12.2022 16:17 Seura tiedottaa

Valmentajaksi ToPoon

Seuran pelaajamäärän kasvaessa ToPo hakee joukkueisiinsa vastuuvalmentajan sekä apuvalmentajan tehtäviin motivoituneita valmentajia.

4.8.2022 15:02 Seura tiedottaa

LoU Basket hakee koripallokouluvastaavaa

LoU Basket etsii päätoimista valmentajaa, jonka vastuualueena ovat seuran koripallokoulu-, eskarikorisryhmän, sekä nappularyhmän valmennuksen suunnittelu ja toteutus.

23.6.2022 06:56 Seura tiedottaa

Julián de Landaluce Machuca LePyn valmentajaksi

LePy ja espanjalaissyntyinen Julián de Landaluce Machuca (28 v) ovat tehneet valmentajasopimuksen. Julián aloittaa LePyssä päätoimisena valmentajana 1.8.2022.

14.6.2022 10:16 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY koripallon päävalmentajat kaudella 2022–2023

Koripallon päävalmentajat alkaneelle kaudelle on valittu. Helsingin NMKY:ssä on 25 päävalmentajaa.

14.6.2022 09:59 Seura tiedottaa

Sandra Prieto Espanjan naisten pääsarjasta Helsingin NMKY:n valmentajaksi

Helsingin NMKY on tehnyt valmentajasopimuksen Sandra Prieton kanssa. Sandra tulee toimimaan alkavalla kaudella päävalmentajana Helsingin NMKY:n naiset-U19 joukkueessa ja U15 tyttöjen joukkueessa.

3.6.2022 08:12 Seura tiedottaa

Kaisa Höök LePyn valmentajaksi

Kaisa Höök (41 v) aloittaa LePyn valmentajana. Kaisa ottaa vastuulleen LePyn pienimmät poikajuniorit. Hän aloittaa LePyssä elokuussa.

30.5.2022 11:21 Seura tiedottaa

Valmentajaksi PuHu Junioreihin?

PuHu Juniorit hakee lasten ja nuorten valmennuksesta kiinnostuneita motivoituneita valmentajia kasvavaan osaajien joukkoomme. Arvostamme valmentajissamme sitoutumista, korkeaa motivaatiota auttaa pelaajia saavuttamaan heidän asettamat tavoitteensa sekä halua kehittyä ja oppia uutta valmentajana.

25.5.2022 13:12 Seura tiedottaa

Hussain Dassouki palaa Saksasta Tapiolan Honkaan

Tapiolan Hongan miesten ja vanhimpien poikajunioreiden valmennusryhmä saa ensi kaudelle merkittävän vahvistuksen, kun Hussain Dassouki palaa kahden Saksassa vietetyn vuoden jälkeen Tapiolan Honkaan.

13.5.2022 12:43 Seura tiedottaa

LePyn uusin päätoiminen valmentaja on Ignasi Muñoz Gol

LePy ja espanjalaissyntyinen Ignasi Muñoz Gol (26 v) ovat tehneet valmentajasopimuksen kaudesta 2022-2023. Muñoz Gol aloittaa päätoimisena valmentajana LePyssä 1.8.

13.5.2022 12:41 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan päävalmentajat kaudella 2022-2023

Tapiolan Hongan joukkueiden päävalmentajat kaudelle 2022-2023 on pääosin valittu.

7.5.2022 09:18 Seura tiedottaa

ToPoLan uusi päätoiminen valmentaja on Toni Leikas

Toni Leikas aloittaa ToPoLan kautta aikain ensimmäisenä päätoimisena valmentajana 1.8. Toni on elokuusta alkaen mukana ainakin neljän joukkueen valmennuksessa. Joukkueet tarkennetaan myöhemmin keväällä.

27.4.2022 08:11 Seura tiedottaa

Linda Ikonen KorsKun päätoimiseksi valmentajaksi

Linda Ikonen on aloittaa 1.8. KorsKussa päätoimisena valmentajana. Linda tulee toimimaan WU15 ja WU14 ikäluokkien päävalmentajana sekä WU17 ja WU16 apuvalmentajana. Lisäksi Linda ottaa vastuuta uusien joukkueiden perustamisesta nuorimpiin ikäluokkiin. Linda aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.

22.4.2022 13:42 Seura tiedottaa

Jenni Laaksonen LePyn valmentajaksi

LePy on tehnyt kaksivuotisen valmentajasopimuksen entisen naisten maajoukkuepelaaja Jenni Laaksosen (40 v) kanssa. Laaksonen liittyy alle 14-vuotiaiden poikien valmennustiimiin.

19.4.2022 15:07 Seura tiedottaa

LePyn uusin päätoiminen valmentaja on Ángel de Juan Jausás

LePyn valmennustiimi vahvistuu espanjalaissyntyisellä Ángel de Juan Jausásilla (25 v). Ángel ja LePy viimeistelivät sopimuksen yksityiskohdat pääsiäspyhinä, kun Àngel oli käymässä Suomessa. Ángel muuttaa Suomeen toukokuun lopussa ja aloittaa tehtävässään LePyssä 1.8.

13.4.2022 13:14 Seura tiedottaa

Juniorivalmentajaksi Keravan Kori-80 ry:hyn?

Jätä jälkesi Keski-Uudenmaan koripalloon! Sykkiikö sydämesi tälle rakastamallemme lajille? Haluatko olla merkittävä osa perinteikkään kasvattajaseuran seuraavaa lukua? Uskotko seuran lailla, että liikunnan ja mielekkään harrastuksen tulisi olla osana lasten kasvupolkua kohti aikuisuutta?

12.4.2022 10:48 Seura tiedottaa

Janne Pulkkanen Hongan valmennukseen

Tapiolan Hongan tulevan kauden valmennuksen suunnittelu etenee aikataulussa. Tulevan kauden päävalmentajien lista tullaan julkaisemaan lähiaikoina, sitä ennen julkaistaan uusia valmennussopimuksia. Ensimmäisenä uutena valmennussopimuksena julkaistaan Janne Pulkkasen sopimus. Hämeenlinnalaisesta Punaportin Bluesista Tapiolan Honkaan siirtyvä Pulkkanen ottaa tulevalla kaudella ison roolin seuran nuorempien poikajunioreiden valmennuksesta. Pulkkanen aloittaa kesäkuun alussa ensimmäisen kautensa päätoimisena koripallovalmentajana.

18.3.2022 12:30 Seura tiedottaa

ToPoLa hakee päätoimista valmentajaa juniorijoukkueisiin

ToPoLa hakee kokenutta ja kunnianhimoista valmentajaa päätoimiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kasvavana seurana ToPoLa kehittää jatkuvasti valmennuksen laatua ja pelaajapolkua aina alle kouluikäisistä nuoriin harrastajiin sekä kilpaurheilijoihin.

15.3.2022 17:05 Seura tiedottaa

ToPoLa rekrytoi - seura hakee vastuuvalmentajia, valmentajia ja kerho-ohjaajia

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry on koripalloseura, joka on toiminut Helsingin Lauttasaaressa vuodesta 1978 lähtien. ToPoLassa vallitsee lämmin yhteishenki, joka mahdollistaa turvallisen ja kehittävän kasvualustan nuorille ja rennon ja pitkäaikaisen harrastuksen aikuisille. Joukkueita ToPoLassa on 33, valmentajia noin 40 ja jäseniä noin 600.

8.3.2022 09:22 Seura tiedottaa

Hyvinkään Ponteva hakee koripallon juniorijoukkueiden vastuuvalmentajia ja valmentajia

HyPo hakee koripallon juniorijoukkueille vastuuvalmentajia sekä valmentajia useisiin ikäryhmiin, niin tyttö- kuin poikajoukkueisiin. Osa joukkueista pelaa valtakunnallista sarjaa ja osan lähiajan tavoitteena on nousta korkeimmalle sarjatasolle.

Näytä lisää vastaavia