Valmentajaksi ToPoon

19.3.2023 13:58 Kauden 23-24 valmennustiimien rakentaminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja tiedotamme joukkueita tulevan kauden päävalmentajista kevään aikana. Etsimme mukaan vielä uusiakin tekijöitä.

Seuran pelaajamäärän kasvaessa haemme joukkueisiimme vastuuvalmentajan sekä apuvalmentajan tehtäviin motivoituneita valmentajia. Vastuuvalmentajilta odotamme hyvää lajituntemista ja -osaamista sekä aikaisempaa valmennuskokemusta. Apuvalmentajilta odotamme kiinnostusta lajia kohtaan sekä yleistä liikunnallisuutta. Aiempi pelaajatausta tai valmennuskokemus katsotaan eduksi.

Etsimme lisäksi harrastejoukkueisiin positiivisia ja innostavia koripallosta kiinnostuneita valmentajia. Otamme mielellämme mukaan niin valmennuskokemusta omaavia kuin vasta aloittelevia liikunnallisia valmentajia. Aiempi oma pelaajatausta palloilulajeissa katsotaan eduksi.

Oma-aloitteisuus, yhteistyökyvyt ja positiivinen asenne sekä halu sitoutua ja kehittyä valmentajana ovat asioita, joita odotamme seuramme valmentajilta. Edellytämme hakijan olevan myös lapsia sekä nuoria kohtaan innostava ja kannustava. Valmentaja toimii yhteistyössä joukkueen valmennustiimin kesken, kuten myös junioreissa rinnakkaisten ikäluokkien valmentajien kanssa. Perehdytämme valmentajat tehtävään ja annamme valmentajille valmennusta tukevaa materiaalia sekä tarjoamme valmentajillemme koulutusta. Valmentaja pääsee osaksi #topofamilya, jossa hyvä positiivinen ToPo-henki levittäytyy jokaiseen. Muut huomioiva, iloinen ja yhdessä aikaan saava ilmapiiri kuuluvat osaksi Torpan Poikia.

Maksamme valmennustehtävistä palkkion, joka sovitaan valinnan yhteydessä. Lähetä oma hakemuksesi vapaamuotoisesti sähköpostitse osoitteeseen torpanpojat@icloud.com.

LISÄTIETOJA

Jussi Syrjänen 050 544 2098, jussi.syrjanen@topo.fi

Jomi Suhonen 050 354 4848, jomi.suhonen@topo.fi

TORPAN POJAT TÄNÄÄN

ToPo on Länsi-Helsingissä toimiva, yksi Suomen suurimmista koripalloseuroista. Seurassa on yhteensä 36 joukkuetta, joista 23 on poikien ja tyttöjen juniorijoukkueita. Lisäksi seurassa on useita kerhoja ja harrasteryhmiä niin eri ikäisille lapsille ja nuorille kuin myös aikuisille. Aikuisten harrastejoukkueet pelaavat eri divaritasoilla ja senioreissa, sekä miehissä että naisissa. Edustusjoukkueemme pelaavat naisten Korisliigassa ja miesten 1A divisioonassa. Jäseniä seurassa on lähes tuhat ja sarjatoimintaan osallistuvien lisenssimäärällä mitattuna ToPo on neljänneksi suurin seura Suomessa. Seuran taustalla on myös suuri joukko vapaaehtoisia, jotka omalla panoksellaan mahdollistavat tämän kaiken.

TERVETULOA VALMENTAJAKSI TOPOON!

Tämä on seuran ilmoitus. Koripalloliitto tarjoaa jäsenseuroilleen mahdollisuuden ilmoittaa koripallotoimintaansa liittyvistä asioista Seura tiedottaa -uutisissa. 

 
23.1.2024 15:41 Seura tiedottaa

Porvoon Tarmo hakee juniorivalmentajaa

Porvoon Tarmo hakee innokasta ja osaavaa valmentajaa. Tule mukaan kehittämään juniorikoripalloa Porvoossa.

7.8.2023 10:36 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY:n päävalmentajat kaudelle 2023-2024

Päävalmentajat vastaavat joukkueen valmentamisesta yhdessä valmennustiiminsä kanssa. Ylpeänä seura julkaisee kauden päävalmentajat, joista löytyy pitkän linjan valmennuskokemusta sekä osaavia, motivoituneita nuoria valmentajia hyvässä suhteessa!

19.7.2023 10:03 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Porvoon Tarmoon

Seura hakee päätoimista valmentajaa seuran eri ikäisille junioreille.

19.6.2023 19:12 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Sykkiin?

Seuramme nuorimpien joukkueissa on vielä muutama valmentajapaikka avoinna.

30.5.2023 14:17 Seura tiedottaa

ToPon valmentajat 23-24

ToPon tulevan kauden valmennustiimit alkavat muotoutumaan.

26.5.2023 11:48 Seura tiedottaa

ToPoLa hakee valmentajia

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa on vuonna 1978 perustettu koripalloseura Helsingin Lauttasaaressa. Haemme valmentajia vielä muutamaan ikäryhmäjoukkueeseen.

24.5.2023 15:35 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan päävalmentajat 2023-2024

Tapiolan Hongan tulevan pelikauden päävalmentajat on nimetty. Eri ikäluokkien päävalmentajien nimet ovat alla olevassa listassa. Hongan joukkueiden valmennuksesta vastaavat pääosin tutut nimet, mutta valmennusvastuissa on jonkun verran muutoksia edelliskauteen verrattuna.

19.5.2023 06:49 Seura tiedottaa

MaSu-Basketin valmentajat kaudelle 2023-24

Seuran tulevan kauden valmentajat on valittu. Jokaisen ikäluokan päävalmentajat ovat erittäin kokeneita valmennuksen ammattilaisia. Valmennustiimit koostuvat aikuisista koulutetuista valmentajista. Toiminta joka ikäluokassa pyörii koko kesän.

17.5.2023 08:13 Seura tiedottaa

LePyn päävalmentajat 2023-2024

LePyn päävalmentajat tulevalle kaudelle on nimetty. Päävalmentajien lisäksi valmennustiimeihin kuuluu vanhempivalmentajia ja juniorivalmentajia. Staffeja täydennetään kesän aikana.

26.4.2023 14:30 Seura tiedottaa

Hyvinkään Ponteva hakee valmentajia vahvistamaan junioripolkuaan

HyPo hakee koripallovalmentajia vahvistamaan vanhimpien juniorijoukkueiden valmennustiimejä, osaksi aina edustusjoukkueiden apuvalmentajiksi asti. Juniorijoukkueet kilpailevat paikoista valtakunnan sarjoissa.

Näytä lisää vastaavia