Syntynyt 1996

Uutisia henkilöstä Topi Halme

11.4.2024 21:34 Miesten I divisioona A

Jyväskylä Basketball Academy ja Tapiolan Honka ovat miesten I divisioonan loppuottelupari

Miesten I divisioona A:n finaalipari on selvillä, kun Jyväskylä Basketball Academy voitti tänään Torpan Pojat ja Tapiolan Honka taas Kipinä Basketin. Molemmat joukkueet etenivät finaaleihin otteluvoitoin 3-0.

8.2.2023 20:47 Korisliiga

Kobrat kaatoi espoolaiset Lapualla – Hongan riveissä nähtiin uusi vahvistus

Miesten Korisliigan alemman jatkosarjan ottelu päättyi Kobrien voittoon.

5.8.2022 16:22 Korisliiga

Topi Halme palaa Tapiolan Honkaan

Korisliiga-kauteen valmistautuva espoolaisjoukkue on solminut tulevaa kautta koskevan sopimuksen seuran oman kasvatin Topi Halmeen kanssa.

27.4.2022 21:38 Miesten I divisioona A

Hongalle ällistyttyvä Divisioona A:n voitto jatkoajan kautta päätösfinaalissa

Miesten I divisioonan huipennuksessa, finaalisarjan viidennessä pelissä, Tapiolan Honka pääsi juhlimaan sarjan voittoa, kun Torpan Pojat kaatui Töölön Kisahallissa jatkoajan jälkeen 74-83 (38-32, 69-69). Honka voitti finaalisarjan 2-3.

25.4.2022 21:25 Miesten I divisioona A

Tapiolan Honka tasoitti Divisioona A:n finaalit 2-2:een

Miesten I divisioona A:n finaaleissa Tapiolan Honka tasoitti sarjan Torpan Poikia vastaan 2-2:een, kun espoolaiset voittivat ToPon Tapiolan Liikuntahallissa loppulukemin 69-50 (26-31). Finaalisarjan ratkaiseva ottelu pelataan keskiviikkona Töölön Kisahallissa.

16.4.2022 22:43 Miesten I divisioona A

ToPo vei Divisioona A:n finaaliavauksen Honkaa vastaan

Miesten I divisioona A:n finaalien ensimmäisen ottelun vei Torpan Pojat, joka voitti Tapiolan Hongan Töölön Kisahallissa 78-73 (41-39). ToPo johtaa nyt ottelusarjaa 1-0.

11.4.2022 20:56 Miesten I divisioona A

Torpan Pojat päihitti Kristikan ja eteni ensimmäisenä Divisioona A:n finaaleihin

Miesten I divisioonan toinen finaalijoukkue selvisi tänään Kupittaan Palloiluhallilla, kun Torpan Pojat voitti Kristika Turun 84-97 (39-43). ToPo voitti välieräsarjan 3-1.

23.3.2022 21:27 Miesten I divisioona A

ToPo vei selvin lukemin Divisioona A:n ensimmäisen puolivälieräkohtaamisen HNMKY:tä vastaan

Miesten I divisioona A:n puolivälierissä nähtiin keskiviikkona yksi ottelu, kun Torpan Pojat voitti puolivälieräsarjan avausottelun Helsingin NMKY:tä vastaan 80-53 (47-25).

7.10.2021 10:49 Miesten I divisioona A

Miesten Divisioona A:n kausi on oven takana – ToPolla sekoitus kokemusta ja nuoruutta

Miesten I divisioona A pelataan tällä kaudella 12 joukkueen sarjana, joka käynnistyy yhdellä ottelulla torstaina, mutta kaikki joukkueet saavat tulikasteensa viikonlopun aikana. Sarjaennakossa pureudutaan Divisioona A:n ennakkoasetelmiin Torpan Poikien päävalmentaja Jussi Syrjäsen avulla.

17.9.2020 12:48 Miesten I divisioona A

Topi Halme jatkosopimukseen Hongan kanssa

Alkavalla kaudella I divisioona A:ssa pelaava Tapiolan Honka on solminut jatkosopimuksen Topi Halmeen kanssa.

10.1.2020 17:42 Miesten I divisioona B

Miesten Divari-B etenee Tapiolan Hongan komennossa

Miesten I divisioona B on hyvässä vauhdissa ja sarjan piikkipaikkaa hallitsee pelkkiä voittoja kahminut Tapiolan Honka. Muutaman pisteen päässä kärkkyvät Raholan Pyrkivä sekä PeU-Basket.

3.10.2019 14:31 Miesten I divisioona B

Miesten Divari B käyntiin tänään – Avausottelussa Tapiolan Honka vastaan Westside

Miesten I divisioona B pyörähtää käyntiin tänään klo 18.30, kun sarjan avausottelussa kohtaavat Tapiolan Honka ja Westside.

8.8.2019 14:53 Miesten I divisioona B

Ville Wuorenjuuri ja Topi Halme jatkavat Hongassa

Viime kaudella toiseksi miesten I divisioona B:ssä sijoittunut Honka on solminut kaksi jatkosopimusta, kun Ville Wuorenjuuri ja Topi Halme jatkavat joukkueessa.

29.3.2019 21:35 Miesten I divisioona B

Tapiolan Honka toiseen välierävoittoon miesten Divari-B:ssä

Honka kaatoi MuKin miesten I divisioona B:n toisessa välieräkohtaamisessa luvuin 62-71 (29-32).

4.1.2019 14:48 Miesten I divisioona B

Miesten I divisioona B vauhdissa – nousijajoukkue Honka yllättäjänä kärjessä

Miesten Divari B:n joukkueet ovat syksyn aikana ehtineet kohdata toisensa kertaalleen ja palaavat nyt tositoimiin lyhyen joulutauon jälkeen. Sarjan kärjessä porskuttaa vakuuttavan sisääntulon divisioonaan tehnyt Tapiolan Honka ja kakkospaikasta pitää kiinni nuori ja nälkäinen Munkkiniemen Kisapojat.

7.10.2018 12:21 Miesten I divisioona B

Miesten I divisioona B käynnistyy

Miesten I divisioona B käynnistyy tänään sunnuntaina täydellä kuuden ottelun kierroksella. Ura Basketin ja Espoo Basket Teamin välinen ottelu on nähtävissä Elisa Viihde Sportilla klo 17.00.

24.5.2018 20:48 Korisliiga

Kotille tuplasti kunniaa palkintogaalassa, Sarcevic ja Laakso mestari-Karhun palkitut

Susijengin teräsmies ja Helsinki Seagullsin tukipilari Tuukka Kotti, 37, äänestettiin koripallokauden 2017-18 palkintogaalassa Korisliigan vuoden pelaajaksi ja vuoden puolustajaksi. Mestaruuden vieneen Karhu Basketin luottotakamies Bojan Sarcevic, 30, pokkasi Korisliigan finaalien MVP-palkinnon ja Jussi Laakso, 41, kaappasi vuoden valmentajan pystin.

22.3.2016 Pääjuttu

Lahti Basketball ja Tapiolan Honka varmistivat nousun Divari-A:han

Miesten I divisioona B:n välierissä molemmat otteluparit päättyivät otteluvoitoin 3-0, kun Lahti Basketball nappasi kotonaan 78-65 (47-34) -kotivoitolla PeU-Basketista ja Tapiolan Honka murskasi Namika Lappeenrannan luvuin 96-59 (48-36).

Honka ja Lahti Basketball hakivat vierasvoitot välierissä

Miesten I divisioona B:n välierissä nähtiin kaksi vierasvoittoa, kun Tapiolan Honka haki toisen välierävoittonsa Lappeenrannasta Namikan kustannuksella lukemin 64-73 (38-35) ja Lahti Basketball puolestaan PeU-Basketin kustannuksella 68-83 (35-43).

27.6.2014 Maaottelu

18-vuotiaat pojat jälleen Hollantia parempia

Suomen 18-vuotiaat pojat vetivät pidemmän korren toistamiseen Hollannista viemällä Susi Training Centerissä pelatun valmistavan maaottelun 68-53 (34-27). 20-vuotiaat miehet taas hävisivät oman vierasottelunsa Latvialle numeroin 113-86 (59-41).