Syntynyt 1990

Uutisia henkilöstä Flenard Whitfield

25.1.2022 09:37 Korisliiga

Flenard Whitfield: ”Kokeneena pelaajana yritän olla enemmän opettaja kuin pelkkä joukkuekaveri”

Kauhajoella Suomen mestaruuden keväällä 2018 voittanut Flenard Whitfield palasi täksi kaudeksi Korisliigaan, kun hän solmi sopimuksen perinteikkään KTP-Basketin kanssa.

18.1.2022 20:20 Korisliiga

Kouvot tuli kuumana tauolta – KTP:n 93 pistettä ei riittänyt lähellekään voittoa

Kymenlaakson derbyssä nähtiin harvinaisen pisterikas ottelu, kun Kouvot kukisti KTP:n. Kovin pelaajakohtainen saldo, 34, merkittiin Amir Hintonin nimiin.

23.10.2021 21:18 Korisliiga

Kobrat yllätti kovassa iskussa olleen Kouvot – Erik Sajantila nousi Lahden nokkamieheksi tappio-ottelussa

Miesten Korisliiga-illan voittajia olivat Kobrat, KTP-Basket ja Kauhajoki.

8.10.2021 20:19 Korisliiga

KTP näytti mallia levypallopelaamisessa – Kouvoille kolmas perättäinen voitto

Remu Raitanen näytti mallia, kun KTP-Basket iski Pyrinnön kumoon levypallopelillä. Kouvot taivutti Lahti Basketballin jo kolmannella jaksolla.

23.6.2021 09:02 Korisliiga

Flenard Whitfield KTP-Basketiin

Kotkalaisseura on solminut yksivuotisen sopimuksen Karhu Basketissa keväällä 2018 Suomen mestaruutta juhlineen 31-vuotiaan laitahyökkääjän kanssa.

16.5.2018 22:05 Korisliiga

Javontae Hawkins venytti finaalisarjan ratkaisua

Pantteri ei vielä keskiviikkona löytänyt uutta kotia itselleen, Salon Vilppaan venyttäessä finaalisarjan ratkaisun ainakin kuudenteen otteluun Kauhajoelle. Kolme jaksoa kotiyleisöä jännityksessä pitänyt Vilpas oli päätösjaksolla vierailijoita etevämpi, venyen lopulta 86-79 (36-36) -kotivoittoon.

14.5.2018 21:01 Korisliiga

Karhu Basket voiton päähän Korisliigan mestaruudesta

Kauhajoen Karhu Basket selvitti tiensä yhden voiton päähän Korisliigan mestaruudesta, kun se kaatoi neljännessä finaaliottelussa Salon Vilppaan Kauhajoen liikuntahallissa. Jo avauspuolikkaalla salolaisilta karannut Karhu Basket otti kolmannen kiinnityksen Pantteriin 93-75 (58-32) -kotivoitolla.

9.5.2018 21:14 Korisliiga

Karhu Basket möyhi finaalisarjan tasoihin

Kauhajoen Karhu Basket vastasi Salon Vilppaan finaalisarjan avausvoittoon väkevällä puolustussuorituksella Kauhajoen lämpimässä illassa keskiviikon toisessa finaaliottelussa. Salolaisten heittokädet jääkylmäksi puolustanut Karhu Basket nykäisi tiensä johtoasemaan kolmannella jaksolla, karaten lopulta 85-79 (34-30) -kotivoittoon.