Tuomas Iisalo: ”Ajatuksia valmennuksesta” - valmentajille suunnattu webinaarisarja jatkuu perjantaina 6.8.

29.7.2021 13:38 Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia ja Helsinki Basketball Academyn valmentaja Hanno Möttölä yhdessä Suomen Koripallovalmentajat ry:n kanssa järjestävät sarjassa toisen maksuttoman KoutsiKorneri-valmentajawebinaarin perjantaina 6.8. kello 21.00.

Tuomas Iisalo Kuva: DPA

Webinaarin vieraana toimii viimeiset viisi kautta menestyksekkäästi Merlins Crailsheimia valmentanut Tuomas Iisalo, joka siirtyi tulevaksi kaudeksi Telekom Baskets Bonnin päävalmentajaksi.

Esityksen aiheena on: ”Ajatuksia valmennuksesta”, jossa Iisalo esittelee valmennusfilosofiaansa ja sitä, millaisilla tekijöillä saavutettiin 71:n voittoprosentti Saksan Bundesliigan runkosarjassa kahden viimeisen kauden aikana.

Iisalo siirtyi Merlins päävalmentajaksi keväällä 2016, kun Merlins taisteli sarjapaikastaan. Merlins putosi ProA:han, mutta nousi takaisin Bundesliigaan kauden 2018 päätteeksi. Kahtena edelliskautena Merlins lukeutui pienestä budjetista huolimatta Bundesliigan kärkijoukkueisiin. Suomessa Iisalo valmensi Tapiolan Honkaa Korisliigassa kaudella 2014-15.

Iisalon aikakausi Merlinsissä huipentui tähän kauteen, kun hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Merlins sijoittui runkosarjassa upeasti viidenneksi, mutta hävisi puolivälierissä Bayern Münchenille otteluvoitoin 1-3.

Esityksen jälkeen on varattu runsaasti aikaa osallistujien kysymyksille ja avoimelle keskustelulle.

Urhean, Helsinki Basketball Academyn ja Suomen Koripallovalmentajat ry:n (FABC) yhteistyössä tuottama KoutsiKorneri on ilmainen kaikille ja se nauhoitetaan.

Ilmoittaudu KoutsiKorneriin tämän linkin kautta. Webinaari toteutetaan Zoom-sovelluksessa ja linkki tapahtumaan lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 

Osallistumisen myötä on mahdollista päivittää valmentajalisenssi

Kalenterivuoden 2021 aikana järjestetään yhteensä kuusi seminaaria. Tulevat KoutsiKornerin vieraat julkaistaan myöhemmin.

Urhea ja Hanno Möttölä -valmennusseminaarit ovat yksi Koripalloliiton valmentajaluokitusjärjestelmän päivityskoulutuksista, joita järjestetään vuosittain.

Päivittääkseen valmennuslisenssinsä valmentajan tulee valita valmennuswebinaarin esityksistä neljä (4), jotka hän katsoo. Jokaisesta esityksestä tehdään havaintoja oppimisraporttiin. Havaintoja tulisi kirjata kolmesta eri näkökulmasta: uudistavaa, vahvistavaa ja reflektoivaa.

Oppimisraportti tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen jussi.raikka(at)basket.fi.

Ilmoittaudu tästä!

Asiat

 
26.9.2024 12:00 Erotuomarit

Ari Mikkola on Koripalloliiton ensimmäinen ammattierotuomari

Suomen Koripalloliitto on ottanut erotuomaritoiminnassa uuden askeleen matkallamme tavoitetta saattaa suomalainen erotuomaritoiminta maailmanluokan tasolle. Uudessa tehtävässä aloittaa Ari Mikkola.

26.9.2024 10:27 Pääjuttu

Sara Bejedi loisti Euroliiga-karsinnassa KSC Szekszardin paidassa

Unkarilaista KSC Szekszardia edustava Susiladies-takamies Sara Bejedi pelasi vakuuttavasti naisten Euroliigan karsintaottelussa tsekkiläistä Zabiny Brnoa vastaan. KSC Szekszard hävisi ottelun 80-73, mutta Bejedi oli kentän kirkkaimpia tähtiä kirjauttaen tililleen 22 pistettä, joista 18 syntyi ensimmäisellä puoliajalla.

26.9.2024 10:26 Pääjuttu

Pidä suomikoris taskussa - seuraa Koripalloliiton kanavia somessa

Koripalloliitto viestii laajasti suomalaisen kilpa- ja harrastekoripallon tapahtumista, ihmisistä ja ilmiöistä.

24.9.2024 21:57 Pääjuttu

Erotuomarilegenda Jorma Ovaska on kuollut

Suomalaisen koripallon merkittävä vaikuttaja ja legendaarinen erotuomari Jorma Ovaska menehtyi tänään tiistaina pitkän sairauden uuvuttamana ollessan 74-vuotias. Hänen poismenonsa on suuri menetys suomalaiselle koripalloyhteisölle.

24.9.2024 13:09 Koulutus

Nuorisovalmennusseminaarin ilmoittautuminen avattu

Tammikuun Nuorisovalmennusseminaarin ilmoittautuminen on avattu ja ensimmäiset esiintyjät ovat selvillä, kun Jussi Laakso ja Anton Mirolybov ovat lupautuneet esiintymään seminaarissa.

21.9.2024 09:18 Susiladies

Awak Kuierille Italian Super cupin voitto ja MVP-tunnustus

Awak Kuierin edustama Reyer Venezia otti mainion startin tulevaan kauteen, kun se kaatoi Super cupin finaalissa Famila Schion 88–81 (43–39). Suomalaistähti oli kovassa vireessä, kun hän tilastoi finaalissa 24 pistettä ja kuusi levypalloa.

18.9.2024 19:06 Pirkka Street Basket

Syksyn Pirkka Street Basket kiertue päättyi Tampereelle

Vuoden hauskinta koulu päivää pääsivät viettämään Tampereen yli 400 alakoululaista

17.9.2024 19:50 Pirkka Street Basket

Pirkka Street Basket kiertue saapui Virroille

Virran alakoululaiset pääsivät viettämään vuoden hauskinta koulupävää

17.9.2024 19:39 Mestarien liiga

BC Nokia taipui niukasti Mestarien liigan karsinnassa

Hallitseva Suomen mestari joutui takaa-ajaksi Bulgarian mestaria BC Rilski Sportistia vastaan. Loppukiri jäi kuitenkin vajaaksi ja bulgarialaiset etenivät jatkoon 71–64-voitolla.

17.9.2024 08:06 Susijengi

Juho Nenosen pelaajaura päätökseen

Viimeisen kymmenen vuoden ajan Salon Vilpasta Korisliigassa edustanut Tapiolan Hongan kasvatti Juho Nenonen, 37, lyö pelitossut naulaan. Nenonen ilmoitti päätöksestään tiistaiaamuna sosiaalisessa mediassa. Nenosen uran kruunut olivat kolme Suomen mestaruutta, kaksi cupin mestaruutta, kausi Argentiinassa sekä vuodet Susijengin kanssa.

Näytä lisää vastaavia