Teemu Suokkaan tehoilta johti Vilppaan voittoon

15.11.2023 20:41 Salon Vilpas haki vierasvoiton Loimaalta. Teemu Suokas pommitti kaukaa ja jakoi ahkerasti syöttöjä.

Teemu Suokas teki ansiokasta työtä sekä heittäjänä että hyökkäysten rakentajana. Kuva: Ville Vuorinen / Korisliiga

Bisons Loimaa kärsi 79–90-kotitappion Salon Vilppaan kynsissä, vaikka ensimmäinen puolisko kuluikin isäntien komennossa. Vilpas pääsi kiinni ratkaisevaan johtoasemaansa vasta viimeisellä neljänneksellä mutta piti sen jälkeen huolen, ettei peli enää kääntynyt.

Illan tehokkaimman suorituksen kentällä antoi Vilppaan Teemu Suokas. 22-vuotias takapelaaja naulasi neljä kuudesta kolmen pisteen heitostaan ja keräsi yhteensä 18 pistettä. Ohessa hän johti myös ansiokkaasti hyökkäystä, mistä kertoivat hänen yhdeksän syöttömerkintäänsä.

– Pysyimme pelisuunnitelmassa tänään paremmin kuin aiemmissa peleissä. Jaksoimme toteuttaa hyökkäyspäässä setit loppuun asti, joten ei tullut pahemmin tyhjiä pallonhallintoja. Ensimmäisellä puoliajalla kärsimme paljon tappioita 1–1-tilanteissa, joten sen jälkeen keskityimme siihen ja teimme paljon alkua parempaa työtä, Suokas kommentoi Ruudun haastattelussa.

Bisonsin kovin suoritus nähtiin Devon Goodmanilta, jonka tilastot muistuttivat huomattavan paljon Suokkaan tilastoja: 18 pistettä ja yhdeksän koriin johtavaa syöttöä. Goodmanilla kuitenkaan ei ollut yhtä hyvä ilta kaaren takaa, sillä viidestä kolmen pisteen yrityksestä upposi vain yksi.

Ottelutilastot

 
9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

8.4.2024 20:41 Korisliiga

Kobrat taisteli kovaa, mutta Seagulls oli jälleen liian kova pala – Kauhajoki laittoi Vilppaan selkä seinää vasten

Miesten Korisliigassa kaksi puolivälieräsarjaa saavutti kiperän 2–0-tilanteen. Toista sarjoista johtaa kotietujoukkue, toista taas haastaja.

6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

30.3.2024 19:24 Korisliiga

Korisliigan playoff-parit ratkottu – Hannes Pöllä palasi pelikentille, Lauri Kallio rikkoi piste-ennätyksensä

Korisliigan jatkosarjat pelattiin loppuun, ja viimeisetkin otteluparit puolivälieriin vahvistuivat.

30.3.2024 07:55 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat huipentuvat TV:ssä – Korihaiden ja Kauhajoen ottelu suorana Jimillä

Korisliigan lauantaisessa päätöskierroksessa suurin mielenkiinto osuu taisteluun puolivälierien kotiedusta, jossa kahdesta paikasta taistelevat Korihait, Kataja Basket, Kauhajoki ja Salon Vilpas.

Näytä lisää vastaavia