Teemu Suokkaan tehoilta johti Vilppaan voittoon

15.11.2023 20:41 Salon Vilpas haki vierasvoiton Loimaalta. Teemu Suokas pommitti kaukaa ja jakoi ahkerasti syöttöjä.

Teemu Suokas teki ansiokasta työtä sekä heittäjänä että hyökkäysten rakentajana. Kuva: Ville Vuorinen / Korisliiga

Bisons Loimaa kärsi 79–90-kotitappion Salon Vilppaan kynsissä, vaikka ensimmäinen puolisko kuluikin isäntien komennossa. Vilpas pääsi kiinni ratkaisevaan johtoasemaansa vasta viimeisellä neljänneksellä mutta piti sen jälkeen huolen, ettei peli enää kääntynyt.

Illan tehokkaimman suorituksen kentällä antoi Vilppaan Teemu Suokas. 22-vuotias takapelaaja naulasi neljä kuudesta kolmen pisteen heitostaan ja keräsi yhteensä 18 pistettä. Ohessa hän johti myös ansiokkaasti hyökkäystä, mistä kertoivat hänen yhdeksän syöttömerkintäänsä.

– Pysyimme pelisuunnitelmassa tänään paremmin kuin aiemmissa peleissä. Jaksoimme toteuttaa hyökkäyspäässä setit loppuun asti, joten ei tullut pahemmin tyhjiä pallonhallintoja. Ensimmäisellä puoliajalla kärsimme paljon tappioita 1–1-tilanteissa, joten sen jälkeen keskityimme siihen ja teimme paljon alkua parempaa työtä, Suokas kommentoi Ruudun haastattelussa.

Bisonsin kovin suoritus nähtiin Devon Goodmanilta, jonka tilastot muistuttivat huomattavan paljon Suokkaan tilastoja: 18 pistettä ja yhdeksän koriin johtavaa syöttöä. Goodmanilla kuitenkaan ei ollut yhtä hyvä ilta kaaren takaa, sillä viidestä kolmen pisteen yrityksestä upposi vain yksi.

Ottelutilastot

 
17.2.2024 20:32 Korisliiga

Kauhajoki kukisti kilpailijansa Vilppaan – tappiot kummallekin Korisliigan kärkikaksikosta

Miesten Korisliiga-illassa pelattiin niin ylempää kuin alempaakin jatkosarjaa yhteensä viiden ottelun verran. Korisliiga jää maajoukkuetauolle ja palaa perjantaina 1. maaliskuuta.

16.2.2024 20:15 Korisliiga

Taz Sherman pilasi KTP:n illan – Kotkan tappioputki venyi seitsemään

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Kobrat katkaisi tappioputkensa, mutta KTP-Basket joutui jatkamaan omaansa.

14.2.2024 21:12 Korisliiga

Bisons ei päästä Lahtea karkuun putoamispaikalta – myös kärkikaksikko jatkaa tasapisteissä

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton ystävänpäivän kunniaksi ottivat Helsinki Seagulls, BC Nokia ja Korihait. Alemmassa sarjassa juhlivat Kouvot ja Bisons Loimaa.

13.2.2024 20:30 Korisliiga

Lahdelle toinen perättäinen voitto – vastustaja pysyi jälleen alle 80:ssä

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Lahti Basketball otti vierasvoiton Kobrista.

12.2.2024 10:04 Korisliiga

Hannes Pöllä virittelee paluuta Korisliigaan Kataja Basketin paidassa

Jo vuodenpäivät sivussa pääsarjakentiltä ollut Susijengi-sentteri ja Namika Lahti Juniorien kasvatti Hannes Pöllä, 25, on tekemässä paluuta Korisliigaan. Korisliigan vuoden tulokkaana kaksi vuotta sitten palkittu 211-senttinen Pöllä on allekirjoittanut kuluvan ja seuraavan kauden pituisen sopimuksen joensuulaisen Kataja Basketin kanssa.

11.2.2024 18:56 Pääjuttu

Erik Sajantilan vahva heittoilta kantoi – Lahti pitkästä aikaa voiton makuun

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa tänään voittoa juhli Korihait, kun taas alemmassa sarjassa Lahti Basketball sai kolmen pelin tappioputken jälkeen täytettä pistetililleen.

10.2.2024 21:11 Korisliiga

Kauhajoki avasi ylemmän jatkosarjan voitolla – alemmassa juhlivat Pyrintö ja Bisons

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa pistetilejään kartuttivat Kauhajoki, Tampereen Pyrintö ja Bisons Loimaa. Tappion kärsineen KTP:n päävalmentaja Roope Mäkelä aikaisti eropäätöstään.

8.2.2024 21:32 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat käyntiin: Vilpas avasi voitolla

Miesten Korisliigan ylempi jatkosarja polkaistiin käyntiin Salon Vilppaan kotivoitolla.

7.2.2024 12:15 Korisliiga

BC Nokian Tucker Richardson Korisliigan tammikuun kuukauden pelaaja

Voitosta voittoon tammikuussa marssineen BC Nokian monipuolinen Tucker Richardson on valittu tammikuun kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

5.2.2024 16:30 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjojen ohjelma vahvistettu

Korisliigan jatkosarjat käynnistyvät torstaina 8. helmikuuta Salon Vilppaan ja BC Nokian välisellä ylemmän jatkosarjan ottelulla. Joukkueet pelaavat jatkosarjoissa kaksinkertaisen sarjan, jossa joukkueet kohtaavat samassa jatkosarjassa pelaavat joukkueet kertaalleen kotikentällä ja kerran vieraskentällä.

Näytä lisää vastaavia